(Poistunut julkaisusta)

IT-arkkitehti
Varma

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2020
Haemme IT-arkkitehtia tietohallinnon arkkitehtuuritiimiin

Tietohallinnon arkkitehtuuritiimi vastaa kokonaisarkkitehtuurin kehittämisestä ja toteuttamisesta Varman koko liiketoiminta-alueella. Tuemme liiketoiminnan strategioiden ja tavoitteiden toteutumista tunnistamalla tarvittavat kehityskohteet, laatimalla tavoitearkkitehtuurit ja tiekartat yhdessä liiketoiminnan ja kehitystiimien kanssa. Kaikille tiimin jäsenille on nimetty omat liiketoiminta- tai teknologiavastuualueensa, joiden arkkitehtuurin kehittämisestä he vastaavat. Toimimme kehityshankkeissa liiketoiminta-, integraatio- tai kokonaisarkkitehdin rooleissa.

Tehtävänkuvaus

IT-arkkitehdin tehtävässä toimit Varman arkkitehtuuritiimin jäsenenä, osallistut kokonaisarkkitehtuurin kehittämiseen ja vastaat eläkepalveluiden arkkitehtuurin kehittämisestä. Lisäksi toimit integraatioarkkitehdin roolissa Varman integraatiokeskuksessa, joka vastaa keskitetysti Varman integraatioiden teknisistä ratkaisuista sekä integraatioiden suunnittelusta, toteutuksesta ja ylläpidosta.

IT-arkkitehtina vastaat eläkepalveluiden liiketoiminta- ja järjestelmäarkkitehtuurin kehittämisestä liiketoiminnan ja alueen kehitystiimin kanssa, teet alueen tiekarttoja ja tavoitetilan kuvauksia. Tunnistat liiketoimintavaatimukset ja luot niiden perusteella oman alueesi arkkitehtuurivaatimuksia, -linjauksia, kehityssuunnitelmia ja järjestelmäratkaisuja.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää:

  • itsenäistä työskentelyä ja oma-aloitteisuutta
  • yhteistyökykyä useiden eri sidosryhmien kanssa
  • kokemusta järjestelmäintegraatioiden tekemisestä
 
Erilaisissa tehtävissä hankittu arkkitehtuurin yleisosaaminen, aiempi arkkitehtuurityö ja integraatioalustojen teknologiaosaaminen auttavat tehtävässä menestymiseen. Eduksi katsotaan, jos tunnet entuudestaan joitakin integraatioteknologioita, kuten: IBM Integration Bus, Azure, MQ, Kafka, API Management.

Tietohallinnon ammattilaiset tukenasi

Varman tietohallinnossa työskentelee reilut 70 asiantuntijaa ja vastaamme Varman käyttäjien ja asiakkaiden palveluiden toteuttamisesta ja toiminnasta.  Keskeistä työssämme on ymmärtää asiakkaan tarpeet, mahdollistaa tiedolla johtaminen sekä kehittää toimintavarmoja digitaalisia palveluita. Hyödynnämme kehittämisessä monipuolisesti eri teknologioita, automatisointia, robotiikkaa sekä koneälyä. Tiimityöskentely ketterillä menetelmillä on meille tuttua ja kehitämme prosesseja ja toimintatapaamme entistä ketterämpään suuntaan. Työympäristömme on innostava, kannustava ja kehittyvä.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana kehittämässä datakeskeistä ja digitaalista Varmaa nykyaikaisessa, mielenkiintoisessa ja kehittyvässä toimintaympäristössä. Sinua odottaa ammattilaisten joukkue, joka sparraa ja jakaa osaamistaan. Salmisaaressa sijaitsevista moderneista toimitiloistamme aukeaa Helsingin paras maisema. Työn tekemisen tapamme ovat joustavia ja etätyö on arkipäiväämme. Työkulttuurimme kulmakivinä ovat ketteryys ja vastuunkanto. Vastuullisuus näkyy arjessamme varmalaisten työkyvystä, osaamisesta ja yhdenvertaisuudesta huolehtimisena. Hae mukaan osaavaan ja iloiseen joukkoomme uudistumaan ja rakentamaan tulevaisuutta kanssamme!

Lue lisää Varmasta työnantajana ja katso myös Me varmalaiset - työelämän supersankarit!


Lisätiedot ja hakuohjeet

Tuleeko sinulle mieleen kysymyksiä? Arkkitehtuuritiimin esihenkilö Jari Mäkinen antaa mielellään lisätietoja tehtävästä puhelimitse 23.9. klo 10-11 ja 1.10. klo 15-16 (puh. 040 560 4609). Voit olla yhteydessä myös sähköpostitse: jari.makinen@varma.fi

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake viimeistään sunnuntaina 4.10.2020.  Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi nopeasti.