(Poistunut julkaisusta)

IT-arkkitehti, Windows-palvelut
Tampereen yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Haetko uusia haasteita digitalisaation saralla? Haluatko työskennellä innostavassa ja innovatiivisessa työyhteisössä, jossa digitalisaatio on rohkea uudistusvoima? Oletko kiinnostunut sähköisten palveluiden kokonaisvaltaisesta kehittämisestä?

Haemme osaavaa IT-arkkitehtia kehittämään Tampereen uuden korkeakouluyhteisön sähköisiä palveluita ja edistämään digitalisaatiota. 

Tampereen yliopiston tietohallinto tuottaa korkeakouluyhteisön keskitetyt IT-palvelut. Tietohallinto kehittää ja ylläpitää sähköisiä palveluita sekä verkko- ja työasemaratkaisuja opetuksen, tutkimuksen ja henkilöstön käyttöön. Tehtävä sijoittuu tietohallinnon kapasiteettipalvelut -yksikköön, joka vastaa korkeakouluyhteisön työasema-, palvelin- ja tietoliikenneympäristöistä.

Tehtävä

IT-arkkitehdin vastuulla on koko korkeakouluyhteisön tulevaisuuden Windows-palvelujen kehittäminen, missä haasteina on mm. päätelaitteiden pilvihallinta ja virtualisointiratkaisut. Korkeakouluyhteisössä on n. 10 000 työasemaa ja tuhansia muita päätelaitteita. IT-arkkitehtinä arvostat haasteita, pystyt rohkeasti visioimaan uusia toimintatapoja ja uudistamaan yliopiston päätelaiteratkaisut vastaamaan tulevaisuuden tarpeita. Tukenasi on koko tietohallinnon laaja osaaminen ja kokeneet päätelaitehallinnan asiantuntijat.

Edellytykset

Tehtävän menestyksellistä hoitamista tukevat mm. seuraavat:

 • aikaisemman työkokemuksen ja soveltuvan koulutuksen luoma tietopohja,

 • kokemus suurten Windows-ympäristöjen kehittämisestä,

 • laaja tekninen osaaminen eri osa-alueilta kuten päätelaitehallintaratkaisut, Windows-työasemaympäristöt, AD,

 • oma-aloitteisuus ja ongelmanratkaisukyky,

 • hyvä asiakaspalveluasenne, yhteistyökyky ja tiimityöskentelytaidot,

 • vahva halu ja kyky kehittää, oppia uutta ja erityisesti jakaa oppimaasi sekä

 • sujuva suomen ja englannin kielen taito.

Lisäksi arvostamme kokemusta:

 • pilvipohjaisista hallintaratkaisuista (Azure AD, Intune yms.),

 • Office365-palveluista ja 

 • sovellusvirtualisoinnista (VMware, Citrix yms.)

   

Tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisen, monipuolisen ja haastavan tehtäväkokonaisuuden sekä innostavan työyhteisön, jossa voit kehittää omaa osaamistasi sekä ainutlaatuisen mahdollisuuden olla mukana vaikuttavan korkeakouluyhteisön kehittämisessä. 

Henkilöstöetuihimme kuuluvat mm. joustavat työskentelymahdollisuudet, edulliset kampusravintolat sekä kahvilapalvelut kaikilla kampuksilla sekä henkilöstön kulttuuri- ja liikuntaharrastusten tukeminen. Lue lisää: Tampereen yliopisto työnantajana.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Tehtävässä sovelletaan työsopimuslain mukaista koeaikaa. Voit esittää palkkatoiveesi.

Tiedustelut

Tietohallinnon kapasiteettipalvelut -yksikön päällikkö Juha Nisso, puh. 040 8490 745, juha.nisso@tuni.fi (varmimmin tavoitettavissa 21.1.2020 klo 9-10, 24.1.2020 klo 12-13 ja 29.1.2020 klo 15-16)

Hakuohjeet

Jätä hakemuksesi ja CV:si Tampereen yliopiston sähköisellä hakulomakkeella (linkki löytyy tämän ilmoituksen alta). Hakuaika päättyy 30.1.2020 klo 23.59.