IT-arkkitehti, Microsoft-infrastruktuuri
Tampereen yliopisto

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2021

Haemme kokenutta ja osaavaa IT-arkkitehtia kehittämään Tampereen korkeakouluyhteisön Microsoft-infrastruktuuria keskittyen erityisesti Azure- ja M365-pilvipalveluihin. 

Tehtävä

Tehtävä sijoittuu Tietohallinnon Kapasiteettipalvelut-ryhmään, jossa tuotamme IT-infrastruktuurin palvelut 35 000 käyttäjän yhteisölle. Meiltä löytyy itseltä syvällinen osaaminen n. 10 000 työaseman, 1 300 palvelimen, petaluokan tallennusratkaisujen ja kolme kampusta kattavan tietoliikenneverkon ylläpidosta ja kehittämisestä. 

Rakennamme tulevaisuuden IT-ympäristöä kasvavissa määrin uusien pilvipalvelujen varaan. Nyt haluamme vahvistaa tiimimme osaamista viemään infra- ja päätelaitepalveluita kohti pilviympäristöjä. Ajankohtaisia asioita tiekartallamme ovat mm. Microsoft Endpoint Manager (Intune), Windows Autopilot, Azure Windows Virtual Desktop ja Azuren laajempi hyödyntäminen. Microsoft 365-palvelut ovat keskeisin osa korkeakouluyhteisömme digitaalista työympäristöä. Tavoitteenamme on hyödyntää Azurea ja M365-palvelukokonaisuutta laajemmin opetuksessa ja tutkimuksessa.

Tehtäväsi suuntautuvat Azure- ja M365-palveluiden kehittämiseen, huomioiden myös on-prem -ympäristön tarpeet. Olet kiinnostunut hyödyntämään moderneja teknologioita korkeakouluyhteisön infra- ja päätelaitepalveluiden kehittämisessä. IT-arkkitehtinä arvostat haasteita, pystyt rohkeasti visioimaan uusia toimintatapoja ja kykenet viemään yliopistomme Microsoft-infrastruktuurin kohti tulevaisuuden tarpeita. Tukenasi on yli 20 hengen Windows- ja päälaitepalvelut -tiimi sekä koko Tietohallinnon vahva osaaminen.

Edellytykset

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää aikaisemman työkokemuksen ja soveltuvan koulutuksen luomaa tietopohjaa, kokemusta vaativista asiantuntijatehtävistä infrastruktuuriratkaisujen toteutusprojekteissa sekä teknistä osaamista seuraavista asioista:

 • Microsoft Azure -hallinta,
 • Azuren työvälineiden ja palveluiden tuntemus,
 • Microsoft 365 -palvelukokonaisuus,
 • On-prem & Azure AD

Lisäksi tehtävässä edellytetään oma-aloitteisuutta, ongelmanratkaisukykyä, hyvää asiakaspalveluasennetta sekä yhteistyö- ja tiimityöskentelytaitoja. Vaatimuksena on sujuva suomen ja englannin kielen taito. Arvostamme vahvaa halua kehittää sekä oppia uutta. Katsomme eduksi Azure- ja M365-koulutukset ja sertifikaatit sekä kokemuksen automatisoinnista ja skriptauksesta (PowerShell).

Tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisen, monipuolisen ja haastavan tehtäväkokonaisuuden sekä innostavan työyhteisön, jossa voit kehittää omaa osaamistasi. Saat myös ainutlaatuisen mahdollisuuden olla mukana vaikuttavan korkeakouluyhteisömme kehittämisessä. 

Henkilöstöetuihimme kuuluvat mm. joustavat työskentelymahdollisuudet, edulliset ravintola- ja kahvilapalvelut kaikilla kampuksilla sekä henkilöstön kulttuuri- ja liikuntaharrastusten tukeminen. Lue lisää: Tampereen yliopisto työnantajana.

Tehtävä täytetään toistaiseksi ja työsuhde alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Tehtävässä sovelletaan työsopimuslain mukaista koeaikaa. Voit esittää palkkatoiveesi.

Hakuohjeet

Jätä hakemuksesi Tampereen yliopiston sähköisellä hakulomakkeella (linkki löytyy tämän ilmoituksen alta). Liitä hakemukseen ansioluettelosi. Tehtävän hakuaika päättyy 20.6.2021 klo 23.59

Lisätietoja tehtävästä antaa Tietohallinnon kapasiteettipalvelut-yksikön päällikkö Juha Nisso, puh. 040 8490 745, juha.nisso@tuni.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1462044
 • Tehtäväalue: IT, Toimistotyö
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Tampere
 • Lisätietoja antaa: Tietohallinnon kapasiteettipalvelut-yksikön päällikkö Juha Nisso, puh. 040 8490 745, juha.nisso@tuni.fi.