(Poistunut julkaisusta)

IT-arkkitehti, digiautomaatio, 1-2 tehtävää
Tampereen yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2020

Haetko uusia haasteita digitalisaation saralla? Haluatko työskennellä innostavassa ja innovatiivisessa työyhteisössä, jossa digitalisaatio on rohkea uudistusvoima? Oletko kiinnostunut sähköisten palveluiden kokonaisvaltaisesta kehittämisestä digiautomaation avulla?

Haemme 1-2 osaavaa IT-arkkitehtia kehittämään Tampereen korkeakouluyhteisön sähköisiä palveluita ja edistämään digitalisaatiota. Tehtävä sijoittuu tietohallinnon järjestelmäpalvelut-yksikköön, joka vastaa korkeakouluyhteisön tieto- ja järjestelmäarkkitehtuurista.

Tampereen yliopiston tietohallinto tuottaa korkeakouluyhteisön keskitetyt IT-palvelut. Tietohallinto kehittää ja ylläpitää sähköisiä palveluita opetuksen, tutkimuksen ja henkilöstön käyttöön. Tietohallinnolla on myös keskeinen rooli sekä Tampereen korkeakouluyhteisön rakentamisessa että digitalisaation kehittämisessä.

 

Tehtävä

IT-arkkitehdin vastuulla on korkeakouluyhteisön sähköisten palveluiden kehittämis- ja ylläpitotehtäviä. Hän osallistuu erilaisten tietojärjestelmien kehitys-, hankinta- ja käyttöönottoprojekteihin sekä edistää prosessien ja rutiinien automatisointia. IT-arkkitehti toimii tiiviissä yhteistyössä palveluiden omistajien, pääkäyttäjien ja toimittajien kanssa sekä rajapintana tietohallintoon. Hänellä on erityisosaamista moderneista pilvipalveluista ja kiinnostusta ohjelmistorobotiikan (Robotic Process Automation - RPA) käytön edistämiseen.

 

Edellytykset

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää:

  • aikaisemman työkokemuksen ja soveltuvan koulutuksen luomaa tietopohjaa
  • kokemusta digitaalisista ratkaisuista ja tietojärjestelmäprojekteista
  • laajaa ymmärrystä erilaisista sovellus-, tietokanta-, integraatio- ja pilviteknologioista
  • vahvaa halua ja kykyä kehittää, oppia uutta ja erityisesti jakaa oppimaasi
  • hyvää asiakaspalveluasennetta, yhteistyökykyä ja tiimityöskentelytaitoja sekä
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Lisäksi arvostamme osaamista yhdestä tai useammasta seuraavista teknologioista:

  • Robot Framework
  • Microsoft Office 365 (O365) Power Apps
  • Microsoft Azure ja Microsoft Dynamics 365 (D365) Business Application Platform

 

Tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisen, monipuolisen ja haastavan tehtäväkokonaisuuden sekä innostavan työyhteisön, jossa voit kehittää omaa osaamistasi. Saat myös ainutlaatuisen mahdollisuuden olla mukana vaikuttavan korkeakouluyhteisön kehittämisessä. Henkilöstöetuihimme kuuluvat mm. joustavat työskentelymahdollisuudet, edulliset ravintola- sekä kahvilapalvelut kaikilla kampuksilla sekä henkilöstön kulttuuri- ja liikuntaharrastusten tukeminen. Lue lisää: Tampereen yliopisto työnantajana.

Tehtävä täytetään toistaiseksi ja työsuhde alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Tehtävässä sovelletaan työsopimuslain mukaista 6 kuukauden koeaikaa. Voit esittää palkkatoiveesi.

 

Hakuohjeet

Jätä hakemuksesi Tampereen yliopiston sähköisellä hakulomakkeella (linkki löytyy tämän ilmoituksen alta). Liitä hakemukseesi ansioluettelosi. Tehtävän hakuaika päättyy maanantaina 28.9.2020 klo 23.59.

Lisätietoja tehtävästä antaa tietohallinnon järjestelmäpalveluiden päällikkö Sari Nieminen, puh. 050 462 7382, sari.nieminen@tuni.fi. Varmimmin tavoittaa sähköpostitse.