IT Area Lead
OP

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2022

Etsimme nyt IT Area Leadia Kehittäminen & teknologiat -organisaatioon, Hybrid Work Technology -heimoomme Helsinkiin.


IT Area Lead, Hybrid Work Technology

 

Millainen on tuleva roolisi ja tiimisi?

 

IT Area Leadina vastaat mm. heimon kustannusten johtamisesta, seurannasta ja läpinäkyvyydestä heimon alueella. Vastaat siitä, että heimon sisällä toimivat tiimit sekä ulkopuolelta hankitut palvelut toimivat liiketoiminnan kannalta laadukkaasti ja tehokkaasti yhteen. Lisäksi vastaat heimon toteutusrakenteiden ja -mallien olevan tavoitteiden näkökulmasta tehokkaita ja tuottavia. Huolehdit myös heimon resursoinnista yhdessä Tribe Leadin, Product Ownereiden ja linjaorganisaation kanssa niin, että tiimit rakentuvat heimon tavoitteiden mukaisesti huomioiden kehittämisen ja jatkuvien palveluiden vastuut. Roolissasi vastaat yhdessä heimon muiden vastuuhenkilöiden kanssa myös palveluiden jatkuvuudesta, tuottavuudesta sekä palveluostoista. Erilaisten projektien tai koordinaatiota vaativien kokonaisuuksien vetäminen on sinulle myös tuttua aiemmista vastuistasi ja osa ydinosaamisalueitasi.

 

Hybrid Work Technology -heimomme vastaa mm. OP Ryhmän digitaalisista työasemaympäristöistä, O365-tuottavuuspalveluista, laitehallinnasta, etäyhteyksistä ja sisäisestä identiteetin ja pääsynhallinnasta. Toisin sanoen heimomme huolehtii kaikesta oleellisesta, millä mahdollistetaan sujuva ja tietoturvallinen hybridityö nyt ja tulevaisuudessa. Tuntemus näistä teknologioista katsotaan luonnollisesti eduksi tehtävään hakiessa.

 

Onnistumisen elementit – mitä me toivomme sinulta?


Pyrimme kertomaan jo tässä vaiheessa mahdollisimman avoimesti millaista osaamista toivomme tehtävään löytävämme. IT Area Leadin roolin ytimessä on tavoitteiden kirkastaminen ja tehokkaan toiminnan mahdollistaminen ketterin menetelmin. Sinulla on aiempaa kokemusta usean tiimin muutosjohtamisesta ja ihmisten motivoinnista, sekä kyky rakentaa innostavaa toimintakulttuuria. Sinulla on vahvat vuorovaikutustaidot; olet empaattinen, kannustava ja kykenet vaikuttamaan sekä kannustamaan asiantuntijaorganisaatiossa.

 

Tartut oma-aloitteisesti asioihin ja niiden eteenpäin vieminen on sinulle tärkeää. Sinulla on kyky tunnistaa erilaisia riippuvuuksia sekä mahdollisia ongelmia ja riskejä. Toimit tehokkaasti sekä yksin että tiimissä, niin sisäisten kuin ulkoistenkin kumppanien kanssa. Tehtävässä loistaaksesi sinulla tulee olla kykyä johtaa ja verkostoitua eri toimijoiden, sekä ulkoisten että sisäisten, kanssa.

 

Sinulle ovat tuttuja kehittämisen prosessit ja toimintamallit (ketterät menetelmät ja palvelujohtaminen). Hoidat vastuullisesti kehittämisen ja tuotannon operatiivisen johtamisen DevOps tai ITIL-periaatteiden mukaisesti. Olet mahdollisesti myös sertifioitunut projektijohtamisen osa-alueilla esim. IPMA tason sertifikaatein. Arvostamme myös soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta, joka tukee työssä menestymistä.

 

Miksi meille kannattaa hakea?

 

Saat runsaasti vastuuta, laajan tehtävänkuvan sekä mielenkiintoisen työympäristön, jossa varmasti pääset kehittämään osaamistasi. Pääset osaksi ammattitaitoista ja kannustavaa heimoa, joka tukee sinua tehtävässäsi. Yhteistyö on aktiivista läpi koko liiketoimintaketjun ja pääsetkin tukemaan heimon onnistumista laaja-alaisesti. 

 

Olemme yksi Suomen suurimpia IT-taloja ja tuotamme asiakkaille näkyvät IT-ratkaisut pääosin itsenäisesti alusta loppuun. Siksi meiltä löytyy tuhansia alan osaajia ja esimerkiksi koodarikulttuuri näyttäytyy jo nykypäivänä vahvana.

 

Saat lisäksi käyttöösi monipuoliset henkilöstöetumme, johon kuuluvat henkilöstörahasto sekä henkilökuntaehtoiset pankki-, vakuutus- ja lainapalvelut. Tarjoamme myös kattavan työterveyshuollon, laajan hoitokuluvakuutuksen sekä täysajan tapaturmavakuutuksen. Työssäjaksamiseen panostamme arjen tasapainolla ja joustavuudella sekä tarjoamalla käyttöösi lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut sekä mahdollisuuden edulliseen lomailuun OP:n lomaosakkeissa. 

 

Kuulostaako sinun tulevalta rooliltasi?

 

Jes – tämä oli toiveenammekin! Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään sunnuntaina 30.1.2022. Kaikkea emme saa varmasti mahdutettua yhteen työpaikkailmoitukseen, se nyt vaan on selvä. Tästä syystä Saija Antikainen (saija.antikainen@op.fi) tai Tuomas Ketonen (tuomas.ketonen@op.fi) antavat mielellään lisätietoja tehtävästä. 

 

Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.  

 

OP Ryhmä on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Lisätietoa OP:sta työnantajana ja kaikki avoimet tehtävämme löydät osoitteesta www.op-careers.fi. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1553208
  • Tehtäväalue: IT & Tech, Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki