(Poistunut julkaisusta)

IT-alan osaajat Tampereella
Temp-Team Finland Oy, TAMPERE

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2020

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.
 

Työnkuvaus

IT-ALAN OSAAJAT TAMPEREELLA

Me Temp-Team Finlandilla kartoitamme koronasta huolimatta aktiivisesti IT-alan tulevia mahdollisuuksia niin kokeneille osaajille kuin uusille tekijöillekin. Pidämme jatkuvasti yhteyttä alan asiakkaisiimme ja pyrimme yhdistämään työt ja tekijät. Lähetä siis ansioluettelosi meille, niin otamme yhteyttä lupaavan tehtävän tullessa vastaan.

Oletko itseoppinut koodari tai taitava devaaja? Onko vahvuutesi front-end, back-end vai kenties full stack? Kiinnostavatko testauksen, kehityksen tai ohjelmoinnin roolit? Mikäli sinulla on kiinnostus ja asenne kohdillaan, kuulemme mielellämme lisää!

Lähetä hakemuksesi järjestelmäämme ja kerro samassa palkkatoiveesi. Otamme yhteyttä sopivien mahdollisuuksien tullessa vastaan. Tietosuoja-asetuksen puitteissa emme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse, vaan ainoastaan järjestelmän kautta saapuneet hakemukset huomioidaan tehtäviä täytettäessä.