(Poistunut julkaisusta)

IT-alan osaaja Service Desk –tehtäviin Samlinkille!
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.1.2021
Onko IT intohimosi ja onko periksiantamaton, positiivinen asenteesi valttikorttisi? Onko sinulla osaamista Windowsista ja Office-paketista? Etsimme kahta Service Desk-asiantuntijaa osaksi Samlinkin huipputiimiä vastaamaan yrityksen ympäristön teknisistä tukitehtävistä. Lue lisää alta ja täytä hakemus.
KUVAUS
Tässä tehtävässä toimit osana Samlinkin Service Deskiä yrityksen sisäisille työntekijöille, asiakkaille ja muille sidosryhmille. Ydintehtävänäsi on tekniset tukitehtävät puhelimitse että sähköpostitse ja tehtävät liittyvät vahvasti Windows10 ja Office365 - tukeen. Avustat asiakkaita mm. palvelimiin, ohjelmistoihin, mobiililaitteisiin ja käyttäjätunnuksiin liittyvissä ongelmissa. Tulet myös tiedottamaan asiakkaita mahdollisista häiriötilanteista.

Tehtävä tarjoaa hienon mahdollisuuden kehittyä alan todelliseksi ammattilaiseksi osana huipputiimiä! Samlink tukee työntekijöidensä kehitystä ja erikoistumista heidän kiinnostuksensa mukaan, mahdollistaen etenemisen haastavampiin tehtäviin. Tässä työssä saat osallistua laajasti mielenkiintoisiin työtehtäviin esimerkiksi robotiikan parista!
TYÖNKUVA
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva IT-alan koulutustausta (esim. IT-tradenomi)
* Kiinnostus IT:tä ja tekniikkaa kohtaan
* Tuntemus Windows10 ja Office365-paketista
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito
* Tarkka ja pitkäjänteinen työote
* Avoin, energinen ja sosiaalinen asenne
* Erinomaiset vuorovaikutustaidot ja asiakaspalveluhenkisyyttä


Eduksi katsotaan aiempi työkokemus asiakaspalvelusta.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Työmäärä: Kokoaika, toimistotyöajat. Mahdolliset yksittäiset iltavuorot klo 21 asti.
* Kesto: Vakituinen työsuhde
* Paikka: Espoo


Valittavalle henkilölle suoritetaan perusmuotoinen turvallisuuskysely sekä hänen kanssaan allekirjoitetaan vaitiolositoumus (NDA).
MUUTA TIETOA
Oy Samlink Ab on oman alansa moniosaaja; haastavien tietojärjestelmien ratkaisu- ja palvelutoimittaja ja taloushallinnon ammattilainen. He mahdollistavat asiakkaan liiketoiminnan muutoksen. Edelläkävijöiden kumppanina Samlink tekee yhteistyön luotettavaski, mutkattomaksi ja helpoksi.