(Poistunut julkaisusta)

IT-alan myyjä B2B palvelumyyntiin
Tampereen Tietokeskus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2018

Haemme Tietokeskukselle erinomaisella asenteella varustettua myyjää vastaamaan IT-palveluiden myynnistä PK-yrityksille!

Tietokeskuksella päivittäisessä työssäsi vastaat IT-palvelusopimusten myynnistä yritysasiakkaille sekä asiakassuhteiden hoidosta. Tarjoat asiakkaille palvelusopimuksia, jotka kattavat määriteltyjen laitteiden ylläpidon, hallinnoinnin, palvelimien valvonnan sekä luonnollisesti puhelin- ja sähköpostitukipalvelut.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta myynnistä sekä yritysten välisestä kaupasta. Olet luonteva esiintyjä, jolle eivät tuota päänvaivaa myöskään erilaiset tietojärjestelmät. Esimerkiksi Office ohjelmat pysyvät tiukasti näpeissäsi.

Toivomme sinun olevan kiinnostunut IT-alasta ja voit olla sopiva kandidaatti, mikäli olet kiinnostunut IT-palvelumyynnistä, mutta et ehkä ole vielä päässyt näyttämään kynsiäsi alalla. Takataskussasi on kaupallinen tutkinto, mutta ennen kaikkea arvostamme huikeaa asennettasi myyntityöhön.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan yhteen kiinnostavimmista ja nopeinten kasvavista alan yrityksistä sekä naurua, vauhtia ja vaarallisia tilanteita matkan varrella. Tietokeskuksella pääset kehittymään täysin uudessa tiimissä, jossa saat myös oppia IT-alan kokeneilta konkareilta.

Tehtävässä onnistumisistasi palkitaan kilpailukykyisellä palkkauksella, ja annamme sinulle myös aikaa siivittää itsesi huipputuloksiin alussa maksettavalla korkeammalla pohjapalkalla.

Innostuitko? Hae paikkaa heti ja kerro meille, miksi tämä tehtävä on kuin sinulle tehty. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Sini Korpeinen, sini.korpeinen@opteam.fi