(Poistunut julkaisusta)

IT-alan kesätyö!
Poolia IT Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2019

Esittely

Kansainvälinen ja tunnettu IT-alalla toimiva asiakkaamme etsii useampaa kesätyöntekijää 1.7.-30.9. väliselle ajalle. Töitä voi olla jopa kymmenelle innokkaalle palveluhenkiselle tekijälle! Aloitus halutessa jo kesäkuussa joten kerrothan miten sinun onnistuu aloittaa kokoaikatyöt. Kyseessä on kokoaikainen työsuhde (työajat arkisin klo 7-17 välillä).

Työtehtävät

Työhösi kuuluu merkittävien yritysasiakkaiden teknisiin vikatilanteisiin liittyvien yhtydenottojen vastaanottaminen ja kirjaaminen tikettijärjestelmään. puhelimitse ja sähköpostitse suomen ja englannin kielellä. Tehtävä sisältää myös tukipyyntöjen analysointia, kirjaamista sekä ratkaisemista etäyhteyttä hyödyntämällä.

Edellytykset

Opiskelet esim. käyttötuen datanomiksi, IT-tradenomiksi tai insinööriksi. Pääasia on, että olet aidosti motivoitunut työskentelemään teknisissä puhelintukitehtävissä ja että sinulla on erinomaiset tiimityö-, vuorovaikutus- ja kommunikointitaidot.

Katsomme eduksesi aiemman työkokemuksen teknisestä asiakaspalvelusta tai etätukitehtävistä. Huomioithan, että työkokemukseksi lasketaan mahdolliset työharjoittelujaksot ja kesätyöt!

Edut

Tässä tehtävässä saat yhtenäisen ja osaavan tiimin tuen, miellyttävän työympäristön sekä mahdollisuuden tekniseen kehittymiseen. Työtehtävä tarjoaa mahdollisuuden päästä näkemään ja oppimaan merkittävien kansainvälisten organisaatioiden IT-infran toimintaa sekä rakennetta!

Lisätiedot

Hakuprosessi käynnistyy heti, joten haethan tehtävää mahdollisimman pian!

Heräsikö kysyttävää?

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi, joten ota rohkeasti yhteyttä rekrytointia hoitaviin konsultteihimme
Sigridiin: sigrid@poolia.fi, +358207290839 tai
Annastiinaan: annastiina@poolia.fi, +358207290835

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Käyttöehdot ja rekisteriseloste

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter