(Poistunut julkaisusta)

ISV Manager
Visma Software Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2019
Haemme Visma Softwarelle energistä ja monet langat käsissään taidokkaasti pitävää tiimipeluria ISV Manager -tehtävään. Visma Software on Suomen johtava pk-yrityksille taloushallinnon ja toiminnanohjauksen järjestelmiä toimittava ohjelmistotalo. Järjestelmiämme ovat mm. Visma Fivaldi, Visma Nova, Visma L7 ja Visma.net. Visma Software kasvaa vauhdikkaasti ja tällä hetkellä meillä työskentelee jo yli 200 ohjelmistoalan asiantuntijaa useilla eri paikkakunnilla.

Tarjoamme sinulle mahdollisuutta liittyä osaksi Great Place to Work -palkittua, innovatiivista ja kannattavaa kasvuyritystä. Järjestelmiemme ekosysteemissä ISV-ratkaisuilla on merkittävä osuus asiakkaidemme kokonaisratkaisuissa. Työsi ISV Managerina sisältää mm. strategista suunnittelua, uusien kumppanuuksien luomista ja toimintamallien kehittämistä. Teet yhteistyötä eri Business Line:mme kanssa sekä itsenäisesti. Olet rohkea uusien mahdollisuuksien löytäjä ja nykyisten eteenpäin viejä!

Tehtävässä menestymistä auttaa:

- Tavoitteellisuus ja reipas asenne
- Halu verkostoitua
- Sujuva kielitaito: suomi ja englanti
- Kokemus ISV-kumppanuuksista ja ekosysteemeistä
- Ymmärrys ERP:eistä ja taloushallinnon ratkaisuista
- Kaupallinen tai muuten soveltuva koulutus
- Avoin mieli, kyky ajatella itse ja kehittää toimintaa yhdessä aina parempaan suuntaan
- Luontainen osaaminen tietoteknisten työkalujen ja järjestelmien käyttäjänä

Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia. Työntekijämme ovat arvioineet Visman palkintosijoille asti Great Place to Work -tutkimuksessa. Lupaamme myös, että kanssamme kehityt ja kasvat kohti ammatillisia unelmiasi!

Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löytyessä. Tehtävä on vakituinen ja toimipaikkana Helsinki tai Tampere.

Mikäli sinulla on kysymyksiä tehtävästä tai työskentelystä Vismassa, Leena Koskinen (Director, Point Solutions) vastaa mielellään kysymyksiisi. Tavoitat Leenan sähköpostitse leena.koskinen@visma.com tai puhelimitse 0503254935 soittoaikoina ma 21.10. klo 12-14 ja to 24.10. klo 9-11.