(Poistunut julkaisusta)

ISODRÄN TUOTEVASTAAVA / MYYNTI-INSINÖÖRI, Vantaa (Muottikolmio Oy)
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2019
Muottikolmio Oy on vuonna 1990 perustettu rakennusalan tuotteiden parissa toimiva palveluyritys. Toimimme tuotteidemme maahantuojana ja valmistuttajana. Tuotteitamme ovat betonin paikalla valamiseen liittyvät tarvikkeet, betonin vedentiivistys- ja korjaustuotteet, injektointitarvikkeet, rakennuslaakerit, saumanauhat ja liikuntasaumalaitteet. Päämiehemme sijaitsevat Saksassa, Japanissa, Espanjassa, Italiassa, Norjassa, Tanskassa ja Ruotsissa. Tuotteemme ovat alansa edistyneimpiä ja ovat paikkansa markkinoilla ansainneet – niiden jakelussa tärkeätä ovat neuvonta ja tuotetuntemus. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli 4,7 milj€. Lue lisää www.muottikolmio.fi
Edistyksellisiin tuotteisiin kuuluvat Isodrän® - ratkaisut / levyt, jotka soveltuvat maanalaisten tilojen kosteuden torjuntaan, lämmöneristämiseen ja salaojittamiseen. Sovelluksia ovat myös urheilukentät, viherkatot jne. Tuotteella on sekä VTT:n sertifikaatti että RT® - kortti. Lue lisää www.isodran.fi

 

Haemme vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle

ISODRÄN TUOTEVASTAAVA/ MYYNTI-INSINÖÖRI

Toimit Isodrän- tuotteen tuotevastaavana/myynti-insinöörinä vastaten jakeluketjun rakentamisesta ja hallinnasta. Teet konsultoivaa myyntityötä olemassa olevalle asiakaskunnalle, joka pitää sisällään asiakkaiden kontaktointia, asiakaskäyntejä ja tarjouksen tekemistä. Tuotevastaavana toimit teknisenä tukena asiakkaille ja jakeluverkostolle. Asiakaskuntasi koostuu mm. urakoitsijoista, rautakaupoista, yksityisistä asiakkaista. Vastaat tuotteen koulutus- ja neuvontatyöstä. Lisäksi olet yhteydessä suunnittelijoihin ja teet Isodrän tuote-esittelyjä. Asiakkaasi sijaitsevat ympäri Suomea (reilut puolet pääkaupunkiseudulla ja loput kasvukeskuksissa), joten odotamme halukkuutta liikkuvaan työhön.

Toivomme tehtävään soveltuvaa mieluummin rakennusalan koulutusta. Voit olla hankkinut myynnin kokemuksesi rautakaupassa tai vastaavassa. Voit olla myös rakennusalan ammattilainen, joka haluaa siirtyä myynnillisiin ja tuotevastaavan tehtäviin. Tärkeintä on halusi tehdä pitkäjänteistä asiakastyötä asiakkaiden ja jakeluverkoston kanssa. Toiminnassa olet itseohjautuva ja ratkaisukeskeinen. Olet asiakaslähtöinen ja haluat olla auttamassa asiakkaita oikeiden tuotteiden ja ratkaisujen löytymisessä. Olet sosiaalinen ja sinulle on kyky kommunikoida niin urakoitsijoiden, taloyhtiöiden kuin suunnittelijoiden kanssa. Sinulla on proaktiivinen ja järjestelmällinen työote.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja itsenäisen tehtävän. Annamme tehtävään perusteellisen perehdytyksen. Pääset toimimaan ketterässä organisaatiossamme mukavien työtoverien ympäröimänä.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää osoitteessa www.manpower.fi, viimeistään 13.10.2019 mennessä. HUOM! 3.10. jälkeen lähetäthän CV:si ja hakemuksesi suoraan sähköpostiini – kiitokset! Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen rekrytointikonsultti Liisa Jenkins, puh. 050 5273 453, liisa.jenkins@fi.experis.com.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.