(Poistunut julkaisusta)

Isännöitsijöitä pääkaupunkiseudulle
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2020

Oletko etsimässä uusia haasteita isännöintiurallesi?
Onko isännöinti sinulle sydämen asia? Haluatko kehittyä alan huippuosaajaksi? Onko sinulle jo kirkastunut, millaisia kohteita haluat isännöidä ja millaisessa yrityksessä haluat työskennellä?

Hyvä! Mitä jos olisimme sinulle avuksi urasi edistämisessä ja unelmatyösi etsimisessä.

Meillä on useita isoja ja pieniä isännöintialan asiakkaita ja teemme heidän kanssaan yhteistyötä muun muassa isännöitsijärekrytointien tiimoilta.

Mitä toivomme sinulta?
Voit olla isännöintialalla tuore tulija ja takataskustasi löytyy IAT-tutkinto. Muut alan koulutukset ovat eduksi työssä menestymisessä. Toisaalta voit olla jo pitkän uran isännöitsijänä tehnyt alan osaaja, jolla on halu saada uusia haasteita. IT-osaamisesi on ajan tasalla ja opit mielelläsi uusia järjestelmiä. Viestintätapasi on selkeä sekä suullisesti että kirjallisesti.

Työskentelyotteesi on itsenäinen, oma-aloitteinen ja aikaansaava, tarpeen vaatiessa myös jämäkkä. Sinulta löytyy myös luovaa ajattelutapaa, hyvää toiminnan kehityskykyä sekä huumorintajua ja tulet luontevasti toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Sinulla on lisäksi erinomaiset vuorovaikutustaidot sekä halu oppia ja kehittyä työssäsi.

Kiinnostuitko?
Jos sinusta alkoi tuntua, että nyt on se hetki, kun haluat kuulla uusien tuulien puhaltavan, laita hakemus tulemaan adecco.fi -sivulla. Liitä mukaan CV:si, hakemus, jossa kerrot, miksi olet aktivoitumassa työnhaussa. Haku päättyy 4.10.2020. Lisätietoja mahdollisuuksista antaa Adeccon Senior Recruitment Consultant Sisko Lahtinen 040 779 5541 tai sisko.laht
inen@adecco.fi.