(Poistunut julkaisusta)

Isännöitsijä/toimitusjohtaja
Mesaani-Kiinteistöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2018

Pitkäaikaisen isännöitsijä/toimitusjohtajamme eläköityessä elokuun lopussa etsimme kokenutta isännöitsijä/toimitusjohtajaa hoitamaan asiakasyhtiöidemme isännöintiä ja hallintoa. Tehtävän pääpaino on isännöinnissä, joten kentällä liikkuminen ja palvelualttius on Sinulle luontaista. Alueellamme on käynnissä runsaasti korjausrakentamista, jossa tukena on tekninen isännöitsijä. Toimit myös Mesaani-Kiinteistöt Oy:n toimitusjohtajana hyvässä yhteistyössä hallituksen kanssa ja kymmenhenkisen osaavan tiimin esimiehenä. Meille tärkeitä ovat laatu, ammattitaito ja hyvä palvelu. Olemme valmiita kasvuun ja haluamme olla kehityksen kärjessä.

Edellytämme Sinulta vähintään 3-5 vuoden kokemusta isännöitsijän tehtävistä ja hyvää käsitystä kiinteistöalasta. Arvostamme alan erityiskoulutusta, sopimusosaamista ja korkeakoulututkintoa. Digitalisaation mahdollisuudet asukasviestinnässä, digitaalinen asiointiketju sekä kiinteistö- ja taloushallinnon järjestelmät ovat Sinulle tuttuja. Tehtävässä menestyminen edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä sekä hyviä esimies- ja yhteistyötaitoja. Hoidat asioita aktiivisesti, ennakoivasti ja loppuun asti.

Tarjoamme kivalla alueella itsenäisen työn, jossa saat mielellään ideoida uutta. Meillä on toimivat työkalut ja vakavarainen talous.

Lisätietoja tehtävästä antaa valinnassa avustavan Romana Management Oy:n seniorikonsultti Sari-Anne Poikkijoki, p. 050 516 7399. Tavoitat hänet parhaiten ma 9.4. klo 15-16, to 12.4. klo 8-9 ja ma 16.4. klo 9-10 tai sähköpostilla sari-anne.poikkijoki@romana.fi.

Toimitathan hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään sunnuntaina 22.4. sähköisesti www.romana.fi ”Hae ilmoitettua tehtävää” / Mesaani-Kiinteistöt Oy – Isännöitsijä/toimitusjohtaja.