(Poistunut julkaisusta)

Isännöitsijä/manageri
Realia Management

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2018

Etsimme Tampereen ja Jyväskylän toimistoihimme

HALLINNOLLISIA JA TEKNISIÄ ISÄNNÖITSIJÖITÄ JA MANAGEREJA SUURASIAKKAIDEMME VUOKRA-ASUNTOKIINTEISTÖJEN YLLÄPITOON


Oletko nopeaoppinen toiminnan ihminen, joka on kiinnostunut kiinteistöistä sekä niiden toimivuudesta. Sinut voi nähdä tarkastelemassa kiinteistöjen tiloja tai neuvotteluhuoneessa palveluntuottajapalaverin vetäjänä. Hallitset vuorovaikutuksen niin sanallisesti kuin kirjallisestikin. Mikäli tunnistat itsesi, olet etsimämme henkilö.

Työtehtävässäsi huolehdit merkittävien asiakkaidemme vuokra-asuntokiinteistöjen asukastyytyväisyydestä ja ylläpidon toimivuudesta. Vastaat asiakkuuksien sopimuskumppanien ja palveluntuottajien toiminnan ohjaamisesta ja laadusta. Laadit ja seuraat kiinteistöjen budjetteja sekä vastaat raportoinnista vastuualueesi osalta. Olet mukana uudiskohteiden ylläpidon osuuden haltuunotossa. Varmistat toiminnallasi, että talojen asukkaat viihtyvät. Lisäksi huolehdit siitä, että asiakkaamme saavat asiakaslupauksemme mukaisen aktiivisen ja asiakaslähtöisen palvelun.

Henkilönä olet innostunut kehittämään itseäsi aina parempiin suorituksiin, itsesi likoon laittaen. Tehtävässä menestyminen vaatii itsenäistä työskentelyotetta, positiivista asiakaspalveluasennetta, paineensieto- ja organisointikykyä sekä yhteistyökykyä ja -halua. Sinulla on tilanneherkkyyttä sekä jämäkkyyttä sopivassa suhteessa ja kykenet hallinnoimaan isojakin työkokonaisuuksia.

Sinulle on eduksi rakennustekninen tai kaupallinen koulutus ja/tai vankka kiinteistöalan kokemus. Arvostamme myös aiempaa näyttöä ja onnistumisia työskentelyssä.

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen tehtävänkuvan kiinteistöjohtamisen näköalapaikalla Suomen suurimmassa kiinteistöalan yrityksessä. Pääset työssäsi vastaamaan merkittävien asiakkaidemme kiinteistöomaisuuden hoidosta. Perehdytämme sinut tehtävään ja tarjoamme koulutusta tarpeesi mukaan sekä ison talon henkilöstöedut.

Kiinnostuitko? Tehtävään liittyvään tiedusteluun vastaa johtaja Matti Himmanen, puh. 040 3522 815, soittoaikoina to 20.9. klo 9-11, ti 25.9. klo 14-16 ja pe 28.9.2018 klo 10-12. Jos koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen su 30.9.2018 mennessä osoitteeseen https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?5e4b5eef. Kirjaa hakemukseen myös tieto haetko Tampereen vai Jyväskylän toimistoon.