(Poistunut julkaisusta)

Isännöitsijä/manageri Kuopioon
Realia Management

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2018

Toimintamme kehittyessä ja kasvaessa edelleen etsimme Kuopion toimistoomme

ISÄNNÖITSIJÄÄ/MANAGERIA VUOKRA-ASUINKIINTEISTÖILLE

Tehtävänäsi on työskennellä merkittävien asiakkaittemme omistamien asuntoyhtiöiden isännöinnin tehtävissä. Tehtävässä pääset toimimaan niin hallinnollisten kuin teknisten tehtävien parissa; työhösi sisältyy yhtiö- ja asukashallintoa, taloudenpitoa sekä yhtiöiden ylläpitoon, energianhallintaan ja kunnossapitoon liittyviä tehtäviä. Toimit ennakoivasti, huolehdit asukkaiden viihtymisestä sekä tuotat ratkaisuja, jotka kehittävät kiinteistön arvoa. Ennen muuta vastaat siitä, että asiakkaamme saavat asiakaslupauksemme mukaisen aktiivisen ja asiakaslähtöisen palvelun.

Olet ahkera ja innostunut itsesi ja työsi kehittämisestä. Tehtävässä menestyminen vaatii itsenäistä työskentelyotetta, positiivista asiakaspalveluasennetta, paineensieto- ja organisointikykyä, neuvottelutaitoja sekä yhteistyökykyä ja -halua. Sinulla on tilanneherkkyyttä sekä jämäkkyyttä sopivassa suhteessa ja kykenet hallinnoimaan isojakin työkokonaisuuksia.

Sinulla on taustallasi tekninen tai kaupallinen koulutus. Kiinteistöalan koulutus ja kokemus on Sinulle merkittäväksi eduksi, erityisesti osaamisesi vuokra-asuinkiinteistöjen parista auttaa Sinua menestymään tehtävässä.

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen tehtävänkuvan kiinteistöjohtamisen näköalapaikalla Suomen suurimmassa isännöintiyrityksessä. Pääset työssäsi vastaamaan merkittävien asiakkaidemme kiinteistöomaisuuden hoidosta. Perehdytämme Sinut tehtäviisi ja tarjoamme koulutusta tarpeesi mukaan sekä ison talon henkilöstöedut.

Kiinnostuitko? Tehtävään liittyviin tiedusteluihin vastaa yksikönpäällikkö Timo Arsiola, puh. 044 5400 580, torstaina, 20.9. klo 10 – 15, muuna aikana sähköpostitse: timo.arsiola@realia.fi  Jos koet olevasi etsimämme henkilö, jätä hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian tai 21.9.2018 mennessä osoitteeseen  https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?a9ade3b1