(Poistunut julkaisusta)

Isännöitsijäharjoittelija, kokoaikainen, Lohjan Vuokra-asunnot, Lohja
Lohjan Vuokra-asunnot Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2019

Innostutko rakennusteknisistä tehtävistä ja haasteiden ratkaisusta? Pidätkö työpäivistä, jotka koostuvat asukkaiden asumiseen liittyvistä tarkastuksista sekä tilaus- ja valvontatehtävistä? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Isännöitsijäharjoittelija!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Lohjan Vuokra-asunnot Oy:lle oma-aloitteista Isännöitsijäharjoittelijaa Lohjalle. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakasyritykselle. Tehtävä on määräaikainen (6-9 kk) ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Määräaikaisuuden jälkeen on erinomainen mahdollisuus jatkaa työsuhdetta.

Isännöitsijäharjoittelijan tehtävä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden päästä kulkemaan Teknisen Isännöitsijän matkassa ja oppimaan kiinteistöalan monipuolisista tehtävistä. Tehtävässä pääsee kehittymään käytännön perehdytyksen kautta ja ottamaan vastuuta omien kompetenssien mukaan. Lohjan Vuokra-asunnot tarjoaa työkalut itsenäiseen työhön, jossa käytännön tehtävät ja kehitystyö ovat vahvassa roolissa. Yritys tarjoaa myös mahdollisuuden vuokrata viihtyisän asunnon omasta kiinteistökannastaan muualta muuttavalle työntekijälle sekä mahdollisuuden tehdä lopputyö.

Lohjan kaupungin omistama Lohjan Vuokra-asunnot Oy tarjoaa asukkaille turvattua ja kohtuuhintaista asumista. Tällä hetkellä 11 työntekijää työllistävän yhtiön fokuksena on toimia omakustannusperusteella ja liikevaihto koostuu vuokratuloista sekä käyttökorvauksista. Yhtiöllä on 2000 vuokra-asuntoa ja toimisto sijaitsee Lohjan keskustassa. Lisätietoja Lohjan Vuokra-asunnoista: https://www.lova.fi/

Pääasialliset tehtävät

 • Tarkastat huoneistojen tietoja vuokralaisten muuttoihin liittyvissä asioissa
 • Hoidat pienien korjausurakoiden tilaus- ja valvontatehtäviä
 • Kehität yhtiön kiinteistönhallintaohjelmia
 • Toimit tarvittaessa suurempien peruskorjaushankkeiden avustavissa tehtävissä

Odotamme sinulta

 • Aikaisempaa relevanttia kokemusta tai soveltuvaa koulutustaustaa esimerkiksi rakennus- tai talotekniikasta
 • Hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa
 • Proaktiivista työotetta ja motivaatiota itsenäiseen sekä vastuulliseen työhön
 • Ajokorttia ja mahdollisesti omaa autoa

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden

 • Kehittyä Isännöitsijän roolissa ja perehtymistä kiinteistöjen tekniseen puoleen
 • Kerryttää arvokasta työkokemusta monenlaisista rakennusurakoista, työvalvonnasta ja kohteiden tarkastamisesta
 • Aktiivisen ja positiivisen työtiimiin
 • Käytännönläheisen perehdytyksen

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 29.4, mutta nopeus on valttia. Aloitus tehtävässä on heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Tiia Mäenpää tiia.maenpaa@studentwork.com / +358504637212. Tiia Mäenpään loman ajan (15.4-24.4) voit kysyä lisätietoja tehtävästä Christina Fagerstömiltä christina.fagerstrom@studentwork.com / +358504637212.

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.