Isännöitsijä
OP-Isännöinti Itä-Uusimaa Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.11.2021

OP-Isännöinti Itä-Uusimaa Oy (ISA) on toimialueensa suurin isännöintitoimisto. Asiakkainamme on noin 380 asunto- ja kiinteistöosakeyhtiötä Porvoosta, Mäntsälästä, Sipoosta, Loviisasta ja ympäristöstä. Toimipisteemme sijaitsevat Porvoossa ja Mäntsälässä.

 

Toimintamme laajentuessa etsimme nyt isännöitsijää vakituiseen työsuhteeseen Porvoon toimipisteeseen.
 
Isännöitsijä, OP-Isännöinti Itä-Uusimaa

 

Työssäsi hoidat hallinnollisia asioita asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöissä. Huolehdit asukkaiden viihtymisestä ja sujuvasta arjesta, sekä kiinteistön arvon ylläpidosta ja kehittämisestä. Työpäiviisi kuuluu mm.  hallituksen- ja yhtiökokousten valmistelua, kokouskutsujen tekoa sekä kokousten pitämistä, kaupparekisterimuutosten tekoa, laskujen tarkastamista ja maksujen seurantaa, tilinpäätöksen valmistelemista ja toimintakertomuksen tekemistä sekä asiakaspalvelua toimistossa, verkossa ja puhelimessa. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä taloyhtiöiden hallitusten, teknisten asiantuntijoiden ja kiinteistösihteerien kanssa valmistellen kokouksia ja varmistaen niissä tehtyjen päätösten toimeenpanon. 
 
Tarjoamme sinulle
Isännöitsijänä meillä pääset osaksi osaavaa ja mukavaa porukkaa, johon saat tulla omana itsenäsi. Tiimimme koostuu yli 30 kiinteistöalan ammattilaisesta. Työskentelyäsi tukevat modernit työvälineemme. Luonnollisesti pääset osaksi työntekijöistään huolehtivaa OP Ryhmää ja erinomaisia henkilöstöetuja sekä kouluttautumismahdollisuuksia.


Vastuullisen työn vastapainoksi pidämme huolen työhyvinvoinnistasi ja tulevaisuuteen katsovista työjärjestelyistä. Tarjoamme sinulle vakaan ympäristön, jossa vastuullisuus, ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen ovat keskeisiä arvoja. 

 

Toivomme sinulta
Menestyäksesi tehtävässä sinulla ei tarvitse olla vuosien kokemusta isännöinnistä, mutta aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä lasketaan eduksi. Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen tai tekninen koulutus, sekä IAT-, ITS- ja/tai AIT-tutkinnot. Sinulla on sujuvat tietotekniset taidot ja molempien kotimaisten kielten osaamisesta on myös paljon apua.

 

Tehtävässä tarvitset erinomaisia vuorovaikutustaitoja, olethan tiiviisti asiakasrajapinnassa. Itsenäinen työskentely ja oman työn johtaminen on sinulle mieluista. 


Lisätiedot ja hakuohjeet
Haluatko tietää lisää tehtävästä ja meillä työskentelystä? Lisätietoja antaa tj. Johan Nyholm, puh. 010 256 3175.


Haluamme kuulla sinusta! Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi 10.12.2021 mennessä op-careers.fi -sivuston kautta. 

 

Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.  

 

OP Ryhmä on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Lisätietoa OP:sta työnantajana ja kaikki avoimet tehtävämme löydät osoitteesta www.op-careers.fi. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1526142
  • Tehtäväalue: Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Porvoo