Isännöitsijä
OP Koti Länsi-Suomi Isännöinti Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2021

OP Koti Länsi-Suomi Isännöinti Oy tarjoaa paikallista, ammattitaitoista ja nykyaikaista isännöintipalvelua Rauman, Porin ja Pyhäjärviseudun alueilla. OP Koti Länsi-Suomi Isännöinti Oy kuuluu tytäryhtiönä Länsi-Suomen Osuuspankki-konserniin. Palveluksessamme on tällä hetkellä 30 työntekijää. Liikevaihtomme on vuositasolla n. 2,5 milj. euroa ja asiakkaita meillä on yli 400. 

 

Etsimme nyt Raumalle vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen

 

ISÄNNÖITSIJÄÄ 

 

Tehtävänäsi on hoitaa itsenäisesti erikseen sovittavien asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden isännöintitehtävät. Apuna sinulla on isännöitsijäkollegoiden lisäksi kiinteistösihteerit ja kirjanpitäjät. 

 

Tämän me lupaamme Sinulle

Meille työllistyessäsi saat haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän lisäksi OP Ryhmän laajat henkilöstöedut, muun muassa vakuutus- ja pankkipalveluedut ja laajan terveysturvan sekä laadukkaat työvälineet työskentelyn tueksi.

Työtehtävä on vakituinen ja kokoaikainen ja työt alkavat sopimuksen mukaan tammikuussa 2022.

 

Tunnistatko tästä itsesi?

Haemme tehtävään vahvan asiakaspalveluasenteen ja erinomaiset vuorovaikutustaidot omaavaa henkilöä, joka nauttii itsenäisestä työn tekemisestä. Aiemmasta isännöintikokemuksestasi on hyötyä ja sinulta voi löytyä tehtävään soveltuvaa kaupallisen alan, rakennusalan tai teknisen alan koulutusta (esim. merkonomi tai tradenomi).

Isännöintialan tutkinto on eduksi, mutta ei ole välttämättömyys. Meille on tärkeää, että sinulla on yhteistyö- ja organisointikykyä ja haluat hoitaa työsi laadukkaasti.   

 

Miten tästä eteenpäin?

Mikäli sinulla heräsi kysyttävää ja haluat kuulla tehtävästä lisää, lisätietoja antavat isännöintipäällikkö Anita Toivonen 050 555 2475 ja toimitusjohtaja Jani Raukko 044 714 1426.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, lähetäthän meille hakemuksesi ja CV:si https://op-careers.fi kautta. Haethan tehtävään viimeistään 12.12.2021. 

 

Tutustu yritykseemme: www.op-koti.fi/isannointi/lansi-suomi

 

Tehtävään valittavalta tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetätetään terveyskysely ja huumausainetestaus. 

 

OP Kodit ovat osa OP Ryhmää ja paikallisten Osuuspankkien omistamia tytäryhtiöitä, jotka harjoittavat kiinteistönvälitysliiketoimintaa. OP Koteja on maanlaajuisesti 47, toimipaikkoja on noin 170. Alueellisesti OP Kodin toimipisteverkosto on toimialan laajin, toimintaa on Hangosta Kittilään. OP Kodeissa työskentelee noin 800 henkilöä. 
 

OP Koti on selvästi suosituin valinta kiinteistönvälittäjäksi, ilmenee tuoreesta Taloustutkimuksen Suomi tänään 2020 -tutkimuksesta. Erityisinä vahvuuksina OP Kodilla nähtiin luotettavuus, asiantunteva palvelu, paikallinen asiantuntemus ja aktiivinen yhteydenpito asiakkaisiin. (Lähde: Suomi Tänään 2/2020 Kiinteistönvälitys, Taloustutkimus Oy. https://op-koti.fi/op-koti-on-luotetuin)

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1520908
  • Tehtäväalue: Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Rauma