Isännöitsijä
Adecco Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2021

Isännöitsijätoimisto Maikoski Oy on tarjonnut ammattitaitoista isännöintiä vuodesta 1968 alkaen. Maikosken toiminta on perustunut alusta lähtien asiakkaan henkilökohtaiseen palveluun ja yritys tarjoaa isännöinnin asiantuntemusta pääkaupunkiseudulla yli 200 asunto- ja kiinteistöyhtiöön. Maikoski tuottaa hallintoon, talouteen ja kiinteistönpitoon liittyvät palvelut 26 koulutetun ammattilaisen voimin, joilla on pitkä kiinteistöalan kokemus.

Etsimme nyt suoraan Maikosken palvelukseen isännöitsijää vakituiseen työsuhteeseen Vantaan Tikkurilaan.

Isännöitsijän työtehtävässä vastaat itsenäisesti omien asiakasyhtiöittesi hallinnollisesta isännöinnistä ja huolehdit omalta osaltasi hyvästä asiakaskokemuksesta. Kohteet ovat pääosin 2000-luvulla rakennettuja asunto-osakeyhtiöitä Vantaan alueella.

Toivomme sinulta alan koulutusta sekä muutaman vuoden työkokemusta isännöinnin työtehtävistä. IT-osaamisesi on ajan tasalla, eivätkä uudet ohjelmat ja järjestelmät aiheuta sinulle ongelmia. Toivomme sinulta itsenäistä työskentelytapaa, oma-aloitteisuutta, hyviä sosiaalisia taitoja sekä tarpeen vaatiessa myös määrätietoisuutta ja jämäkkyyttä. Sinulta löytyy myös organisointitaitoa, hyvää toiminnan kehityskykyä ja tulet luontevasti toimeen monenlaisten ihmisten kanssa.

Tehtävään valitulle henkilölle tarjoamme mielenkiintoiset ja monipuoliset työtehtävät alalla arvostetussa ja hyvämaineisessa yrityksessä, joka tarjoaa hyvät kehitysmahdollisuudet ja asiantuntevat kollegat sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, toimi nopeasti lähettämällä ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi Adeccon sivujen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Senior HR konsultti Kim Oljemark, puhelimitse 040 623 7732, tai sähköpostilla kim.oljemark@adecco.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1496489
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito, Toimistotyö
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 19.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Kim Oljemark (kim.oljemark (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Vantaa, Vantaa