Isännöitsijä
Go On Raahe

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.5.2021

OP Koti Raahe Oy hoitaa taloyhtiöiden isännöinnin ja kiinteistöjen ylläpidon vuosikymmenten vankalla ammattitaidolla. Yritys kuuluu Raahentienoon Osuuspankki -konserniin ja on osa itsenäisten OP Kotien valtakunnallista ketjua. Isännöintitoimintaa yhtiö on harjoittanut Raahessa vuodesta 1985 lähtien.

Etsimme asiakkaallemme OP Koti Raahe Oy LKV:lle ISÄNNÖITSIJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Haemme motivoitunutta ja uuden oppimiseen orientoitunutta isännöitsijää jäseneksi neljän isännöitsijän ja kolmen kirjanpitäjän muodostamaan tiimiin. Odotamme sinulta aiempaa kokemusta isännöintialan tehtävistä ja palvelutyöhön sopivaa positiivista pilkettä silmäkulmaan. Koulutustaustasi voi olla kaupalliselta tai tekniseltä puolelta. Arvostamme suoritettuja alan tutkintoja (IAT, ITS, ITS-TEK ja AIT).

Työssäsi tarvitset vuorovaikutustaitojen lisäksi hyviä tietoteknisiä taitoja. Käytössäsi ovat Tampuuri-isännöintiohjelmisto ja taloushallinnon ohjelmisto Hausvise. Nykyaikaisten työkalujen lisäksi saat ympärillesi hyväntuulisen ja kannustavan työyhteisön sekä perusteellisen perehdytyksen tehtävään. Vastuullisen ja haastavan tehtävän kylkeen saat myös OP Ryhmän kilpailukykyiset edut ja mahdollisuuksia osaamisesi kehittämiseen.

Työt alkavat elokuun alussa. Pääasiallinen työaika on arkisin klo 8-16, mutta tehtävänkuvaan sisältyy myös jonkin verran iltatyötä. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Jos etsit uusia haasteita isännöinnin parissa, jätä hakemuksesi pikimmiten linkin kautta! Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antavat Go On Raahen HR-asiantuntijat:
Heidi Leppäkari, puh. 045 261 4955, heidi.leppakari@go-on.fi
Johanna Patanen, p. 045 346 2688, johanna.patanen@go-on.fi

Go Onilaisena saat paikallista ja henkilökohtaista palvelua, voit poiketa helposti toimistollamme vaihtamaan kuulumisia ja hoitamaan asioita. Jättämällä hakemuksen meille varmistat, että saat tuoreimmat työpaikkailmoitukset myös piilotyöpaikoista.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot