Isännöitsijä
OP Koti Lappi

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2021

OP Koti Lappi vastaa isännöinti- ja kiinteistövälityspalveluiden tuottamisesta Lapin alueella Toimipisteemme sijaitsevat Rovaniemellä, Saariselällä ja Sodankylässä.

Toteutamme ajatusta, että isännöintikohteemme ja niiden käyttäjät ovat hyvissä käsissä. Tavoitteemme on asiakkaidemme kiinteistöjen arvon säilyminen ja asumistyytyväisyyden lisääminen yhdessä kiinteistöjen päättäjien kanssa. Haluamme myös omalta osaltamme parantaa selkeällä palvelumallilla isännöinnin läpinäkyvyyttä, laatutasoa ja arvostusta. 

 

 

Etsimme OP Koti Lappi Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen Rovaniemelle

 

HALLINNOLLISTA ISÄNNÖITSIJÄÄ

 

Tehtävästä 

Hallinnollisena isännöitsijänä vastaat asiakkaidemme aktiivisen ja asiakaslähtöisen palvelun toteutumisesta. Työssäsi hoidat asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden toimintaan liittyviä hallinnollisia tehtäviä. Työpäiviisi kuuluu muun muassa; hallituksen- ja yhtiökokousten valmistelu ja pitäminen, tilinpäätösten laadinta, laskujen tarkastaminen ja maksujen seuranta, korjaus- ja huoltotöiden tilaaminen. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä taloyhtiöiden hallitusten, teknisen isännöitsijän ja taloushallinnon kanssa valmistellen kokouksia ja varmistaen niissä tehtyjen päätösten toimeenpanon. Toimit ennakoiden ja huolehdit asukkaiden viihtymisestä sekä heidän sujuvasta arjestaan ja tietysti myös kiinteistön arvon ylläpidosta ja kehittämisestä.

 

Sinusta

Työotteesi on itsenäinen ja olet oma-aloitteinen tekijä. Olet ahkera ja innostut sekä itsesi että toimintatapojen kehittämisestä. Palvelet asiakkaita positiivisella asenteella ja olet taitava neuvottelemaan ja tekemään yhteistyötä erilaisten toimijoiden kanssa. Pieni kiire ja paine ovat sinulle tuttuja osasia työssä ja pystyt niistä huolimatta organisoimaan työtäsi tehokkaasti. Sinulla on kaupallinen tai tekninen koulutus. Eduksesi katsotaan työkokemus ja koulutus kiinteistöalalta.

 

Me tarjoamme 

OP Koti Lappi on vakavarainen ja pankkien omistama yritys. Toimintamme kehittyy, joten pääset mukaan luomaan uutta osana kasvuamme. Hallinnollisen isännöitsijän työnkuva on monipuolinen ja pääset mahdollistamaan asiakkaidemme sujuvan arjen. Jokainen työpäivä on erilainen ja pääset haastamaan myös itseäsi uuden äärellä. Tukena sinulla on vahva organisaatio ja käytössäsi luonnollisesti OP Ryhmän erinomaiset henkilöstöedut. 

 

Kiinnostuitko?

Jos jokin jäi vielä askarruttamaan, lisätietoja tehtävästä antaa OP Koti Lapin isännöinnin asiakkuusjohtaja Tarja Väihkönen, puh. 040 670 6400.

Jos sen sijaan uumoilet olevasi etsimämme osaaja ja ilmoituksemme sai sinut innostumaan, lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi OP:n urasivuston kautta osoitteessa op-careers.fi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 28.2.2021 mennessä.

 

Toimi nopeasti, sillä täytämme paikan ennen hakuajan päättymistä, mikäli sopiva hakija löytyy!

Toivottavasti kuulemme sinusta!

 

Valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetämme huumausainetestin.

 

OP Kodit ovat paikallisten Osuuspankkien omistamia tytäryhtiöitä, jotka harjoittavat kiinteistönvälitysliiketoimintaa. OP Koteja on 47, toimipaikkoja on noin 170. Alueellisesti OP Kodin toimipisteverkosto on toimialan laajin, toimintaa on Hangosta Saariselälle. OP Kodeissa työskentelee noin 550 henkilöä.

 

OP Koti on selvästi suosituin valinta kiinteistönvälittäjäksi, ilmenee tuoreesta Taloustutkimuksen Suomi tänään 2020 -tutkimuksesta. Erityisinä vahvuuksina OP Kodilla nähtiin luotettavuus, asiantunteva palvelu, paikallinen asiantuntemus ja aktiivinen yhteydenpito asiakkaisiin. (Lähde: Suomi Tänään 2/2020 Kiinteistönvälitys, Taloustutkimus Oy. https://op-koti.fi/op-koti-on-luotetuin)

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot