(Poistunut julkaisusta)

Isännöitsijä
Walttari Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.1.2021

WALTTARILLA ON ISÄNNÖINNIN PALLO HALLUSSA
Olemme asunto-osake- ja kiinteistöyhtiöiden luotettavana apuna pyörittämässä jouhevaa arkea, myös silloin kun pelikentällä on kovia vastustajia kuten korjausvelkaa tai vaativia teknisiä peruskorjaushankkeita.
Walttari Oy tarjoaa isännöintiä Espoon, Kirkkonummen, Kauniaisten, läntisen Vantaan ja Helsingin alueella. Toimistomme sijaitsevat erinomaisten liikenneyhteyksien varrella Helsingin Lauttasaaressa ja Kirkkonummen keskustassa. Henkilökuntamme koostuu koulutetuista ammattilaisista ja meidät tunnetaan proaktiivisesta ja asiakaslähtöisestä isännöintipalvelusta.

Etsimme nyt Walttarille ammattitaitoista

ISÄNNÖITSIJÄÄ

Vastaamaan monipuolisten kohteiden hallinnollisesta isännöinnistä pääsääntöisesti Helsingin alueella. Walttari on puhtaasti isännöintiin keskittynyt, alueellaan maineikas yritys, joka panostaa tekemisessään varsinkin laadukkaaseen asiakaspalveluun. Yritys koostuu tällä hetkellä 15:sta isännöinnin sekä taloushallinnon ammattilaisesta, ja etsii nyt uutta henkilöä osaksi rentoa ja huumorintajuista, mutta ammattimaista porukkaa.

Tulevan isännöitsijän työnkuva keskittyy puhtaasti hallinnolliseen isännöintiin, ja kohdesalkussa tulee olemaan niin uutta kuin vanhaakin As Oy- taloyhtiötä. Tekniset palvelut suoritetaan ostopalveluna, ja kirjanpito hoituu sujuvasti Walttarin omien kirjanpitäjien kautta. Walttarilla työskentely on hyvin itsenäistä ja vastuullista - isännöitsijä saa itse rakentaa ja hallita omaa ajankäyttöään kuten parhaaksi näkee. Toimistot sijaitsevat Helsingin Lauttasaaressa ja Kirkkonummella, mutta etätöitä saa tehdä niin paljon kuin haluaa. Yritys käyttää työn apuna laadukkaita työkaluja, kuten Tampuuri ja Fivaldi- ohjelmistot.

Toivomme soveltuvilta hakijoilta vähintään noin muutaman vuoden kokemusta isännöintitehtävistä, ja arvostamme varsinkin kokemusta vaativien korjausurakoiden, kuten linjasaneerausten läpiviennistä isännöitsijän roolissa. Auton käyttömahdollisuus on myös tärkeää, jotta pääsee kulkemaan sujuvasti kohteesta toiseen tarvittaessa. Walttarin oma työskentelykulttuuri on avoin, reilu ja rento, joten toivomme että viihdyt sellaisessa työympäristössä.

Aloitus tehtävässä on heti kun mahdollista, tai viimeistään kevään 2021 aikana. Tehtävä on vakituinen, ja valittu henkilö työllistyy suoraan Walttarin työntekijäksi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ei kannata viivytellä hakemuksen lähettämisessä. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Adeccon Senior HR konsultti Juhani Äikäs, 040 663 4711, juhani.aikas@adecco.fi.