(Poistunut julkaisusta)

Isännöitsijä
OP Koti Kainuu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.12.2020

OP Koti Kainuu palvelee asiakkaitaan Kajaanin, Kuhmon ja Sotkamon alueilla. Olemme olleet alueemme suurin isännöintialan toimija jo usean vuoden ajan ja lisäksi kiinteistönvälittäjämme ovat kuuluneet monena vuotena OP-ryhmän parhaisiin välittäjiin. Teemme tiivistä yhteistyötä alueen osuuspankkien kanssa. Palveluihimme kuuluu myös kiinteistönhuolto ja siivous.

 

Etsimme OP Koti Kainuu Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen Kajaaniin

 

HALLINNOLLISTA ISÄNNÖITSIJÄÄ

 

Tehtävästä

 

Hallinnollisena isännöitsijänä vastaat asiakkaidemme aktiivisen ja asiakaslähtöisen palvelun toteutumisesta. Työssäsi hoidat hallinnollisten asioiden hoitoa asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöissä. Työpäiviisi kuuluu muun muassa hallituksen- ja yhtiökokousten valmistelua, kokouskutsujen tekoa ja lähettämistä sekä kokousten pitämistä, kaupparekisterimuutosten tekoa, laskujen tarkastamista ja maksujen seurantaa, tilinpäätöksen valmisteleminen ja toimintakertomuksen tekeminen sekä asiakaspalvelu toimistossa ja puhelimessa. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä taloyhtiöiden hallitusten, teknisten isännöitsijöiden ja kirjanpitäjien kanssa valmistellen kokouksia ja varmistaen niissä tehtyjen päätösten toimeenpanon. Toimit ennakoiden ja huolehdit asukkaiden viihtymisestä sekä heidän sujuvasta arjestaan ja tietysti myös kiinteistön arvon ylläpidosta ja kehittämisestä. Kaipaamme aktiivista työotetta ja rakennusteknistä asiantuntemusta.

 

Sinusta

 

Työotteesi on itsenäinen ja olet oma-aloitteinen tekijä. Olet ahkera ja innostut sekä itsesi että toimintatapojen kehittämisestä. Palvelet asiakkaita positiivisella asenteella ja olet taitava neuvottelemaan ja tekemään yhteistyötä erilaisten toimijoiden kanssa. Pieni kiire ja paine ovat sinulle tuttuja osasia työssä ja pystyt niistä huolimatta organisoimaan työtäsi tehokkaasti. Sinulla on kaupallinen tai tekninen koulutus. Eduksi on myös työkokemus kiinteistöalalta.

 

Me tarjoamme

 

OP Koti Kainuu on vakavarainen ja pankkien omistama yritys, joka on alueellaan markkinajohtaja. Toimintamme kehittyy, joten pääset mukaan luomaan uutta osana kasvuamme. Hallinnollisen isännöitsijän työnkuva on monipuolinen ja pääset mahdollistamaan asiakkaidemme sujuvan arjen. Jokainen työpäivä on erilainen ja pääset haastamaan myös itseäsi uuden äärellä. Tukena sinulla on vahva organisaatio ja käytössäsi luonnollisesti OP Ryhmän erinomaiset henkilöstöedut.

 

Kiinnostuitko?

 

Jos jokin jäi vielä askarruttamaan, lisätietoja tehtävästä antaa OP Koti Kainuun Toimitusjohtaja Jari Pälvi, puh. 040 868 2163 tai hallintoasiantuntija Jenni Väisänen, puh. 010 256 1825.

 

Jos sen sijaan uumoilet olevasi etsimämme osaaja ja ilmoituksemme sai sinut innostumaan, lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi OP:n urasivuston kautta osoitteessa op-careers.fi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 15.1.2021.

 

Toimi nopeasti, sillä täytämme paikan ennen hakuajan päättymistä, mikäli sopiva hakija löytyy!

 

Toivottavasti kuulemme sinusta!

 

Valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetämme huumausainetestin.

 

OP Kodit ovat paikallisten Osuuspankkien omistamia tytäryhtiöitä, jotka harjoittavat kiinteistönvälitysliiketoimintaa. OP Koteja on 47, toimipaikkoja on noin 170. Alueellisesti OP Kodin toimipisteverkosto on toimialan laajin, toimintaa on Hangosta Kittilään. OP Kodeissa työskentelee noin 550 henkilöä.

 

OP Koti on selvästi suosituin valinta kiinteistönvälittäjäksi, ilmenee tuoreesta Taloustutkimuksen Suomi tänään 2020 -tutkimuksesta. Erityisinä vahvuuksina OP Kodilla nähtiin luotettavuus, asiantunteva palvelu, paikallinen asiantuntemus ja aktiivinen yhteydenpito asiakkaisiin. (Lähde: Suomi Tänään 2/2020 Kiinteistönvälitys, Taloustutkimus Oy. https://op-koti.fi/op-koti-on-luotetuin)