(Poistunut julkaisusta)

ISÄNNÖITSIJÄ
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.12.2020

Sp Isännöintipalvelut Oy:n laajentaessa palveluverkkoaan Kanta- Hämeeseen haemme palvelukseemme
ISÄNNÖITSIJÄÄ

Meillä Sp-Isännöintipalveluissa on vankka kokemus erilaisista isännöitävistä kiinteistöistä ja räätälöimme palvelupakettimme aina taloyhtiön tarpeita vastaavaksi. Haluamme toimia asumisen kumppanina, jonka ammattitaitoon voi luottaa tietäen, että asiat tulevat hoidetuksi ajallaan ja sovitusti. Koulutetut isännöitsijämme ovat apuna isännöitsijän vaihtoprosessista lähtien ja aktiivisella yhteydenpidolla sekä taloyhtiön toimintaan, ja henkilöihin tutustumalla luomme vahvan pohjan tulevalle yhteistyölle.
Onko laadukas asiakaspalvelu sinulle sydämen asia? Toivotko ympärillesi viihtyisää työyhteisöä ja haluatko vaikuttaa omaan työhösi?
Olet sitten kokenut isännöitsijä, joka kaipaa työuralleen uutta suuntaa tai olet vielä isännöintiurasi alku taipaleella. Sp Isännöintipalvelut Oy voi olla juuri se kaivattu haaste ja mahdollisuus Sinulle.

SINUN TEHTÄVÄSI
Työssäsi tulet vastaamaan omien nimettyjen asiakkaittesi hallinnollisesta isännöinnistä. Huolehdit hämäläisistä asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöistä aina paritaloista kauppakeskuksiin. Huolehdit osaltasi erinomaisesta asiakaskokemuksesta unohtamatta vahvaa taustaorganisaatiota, joka on aina sinun tukenasi auttamassa arjen työsuoritteissasi. Raportoit yksikönjohtaja Eija Rämölle.
SINUN OSAAMISESI
Kestävä kehitys on johtava arvomme. Etsimme tiimiimme hyvää tyyppiä, jolle tämä on tärkeää. Toivomme uudelta Isännöitsijältä vähintään IAT-tutkintoa ja paloa palvella asiakkaita. Isännöintialan työkokemus sekä muut alan koulutukset ovat eduksi työssä menestymisessä. IT-osaamisesi on ajan tasalla ja opit mielelläsi uusia järjestelmiä. Viestintätapasi on selkeä sekä suullisesti että kirjallisesti.

TARJOAMME SINULLE
Tarjoamme hyvän työpaikan vahvasti kasvavassa vakavaraisessa yrityksessä, jossa on myös hyvät etenemismahdollisuudet.
Erinomainen työskentelyilmapiiri, viihtyisät työtilat ja matala organisaatio antavat hienon mahdollisuuden isännöitsijän työtehtävien erinomaiseen hoitamiseen ja työssä viihtymiseen. Pidämme huolta työhyvinvoinnista mm. noudattamalla työaikoja ja tarjoamalla työntekijöille liukuvan työajan ja sen jouston, hyvät etätyömahdollisuudet, työpisteiden ergonomian sekä kattavat työterveyspalvelut.
KIINNOSTUITKO?
Jos tehtävä kuulostaa mahdollisesti tulevalta työpaikaltasi, niin laitathan hakemusta tulemaan pikaisesti, sillä haastattelemme potentiaalisia hakijoita jo hakuajan puitteissa. Haku on auki 17.1.2021 asti. Adecco toimii Sp Isännöintipalvelut Oy:n kumppanina rekrytoinnissa, ja valittu henkilö työllistyy vakituiseksi työntekijäksi Sp Isännöintipalvelut Oy:n palvelukseen. Työn aloitus on sovittavissa joustavasti. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa sähköpostitse Adeccon Senior HR konsultti Jussi Miettinen, jussi.miettinen@adecco.fi tai puhelimitse tiistaisin klo 13- 16 numerosta 0400-670152.