Isännöitsijä
Kojamo Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2020

Hei sinä energinen ja asiakaspalveluhenkinen asiakaskokemuksen rakentaja! Haemme Kuopioon määräaikaiseen työsuhteeseen

ISÄNNÖITSIJÄÄ

Olemme vuokra-asumisen ja asuntosijoittamisen edelläkävijä. Kuluttajabrändimme Lumo tarjoaa hyvää vuokra-asumista kasvukeskuksissa. Emme kuitenkaan rakenna vain taloja, vaan tekemisemme ytimessä on vahva ymmärrys siitä, että koti on ihmisen tärkein paikka. Siksi haluamme olla luomassa hyvää asumista ja parempaa elämänlaatua kaikille ihmisille koko Suomessa. Jos voit allekirjoittaa missiomme paremman kaupunkiasumisen luomisesta, jatka lukemista!

Meidät tunnistaa siitä, että meille asiakkaan kokemus on aina ykkösasia. Tehtävänkuvasta riippumatta etsimme osaajaa, jolle palvelu on aina ilo, jolla on rohkeutta haastaa vanhoja toimintatapoja ja joka saa onnistumisista virtaa.

Tehtäviisi kuuluu asukkaan asumispalveluista huolehtiminen rakentaen samalla ainutkertaista asiakaskokemusta, kiinteistöjen taloudesta ja kunnosta vastaaminen yhdessä tiimisi kanssa sekä yhteistyökumppaniverkoston hallinta. Olet osa iloista ja osaavaa Lumo-kotikeskus Keski-Suomen tiimiä! Tehtävässä menestyminen edellyttää iloa palvella, hinkua onnistua sekä rohkeutta uudistaa. Työ vaatii oman auton käyttöä ja tarvittaessa mahdollisuutta työskennellä iltaisin. Toimipaikkasi on osoitteessa Maljalahdenkatu 25, Kuopio.

Onnistumista tehtävässäsi helpottaa, jos sinulla on:

 • tehtävään soveltuva koulutus (esim. teknisen tai kaupallisen alan koulutus)
 • tahtoa asiakaskokemuksen rakentamiseen asuinkiinteistöissä
 • hyvä englannin kielen taito (työkielemme on suomi), muu kielitaito on etu
 • luontaista asiakaspalveluhenkeä ja energistä asiakaspalvelu- ja myyntiasennetta
 • positiivinen, reipas ote ja osaat joustaa myös tiukoissa tilanteissa

Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa pääset kehittämään omaa työtäsi ja osaamistasi. Saat ympärillesi 300 energisen ja uudistushaluisen ammattilaisen joukon. Työtäsi innostavan ilmapiirin lisäksi tukevat laajat henkilöstöetumme sekä kilpailukykyinen palkkaus (Hay 15 palkkaluokan mukainen).

Kyseessä on vuoden mittainen määräaikaisuus, ja toivomme että pystyt aloittamaan työskentelyn mahdollisimman pian. Tule luomaan parempaa kaupunkiasumista kanssamme!

Lisätietoja tehtävästä antaa isännöintipäällikkö Mikko Salkojärvi, puh. 020 508 3735 klo 08:00 – 16:00 tai mikko.salkojarvi@kojamo.fi/@lumo.fi. Hae meille viimeistään 6.12.2020 mennessä!

Instagramissa (https://www.instagram.com/kojamofi/) on nähtävillä Kojamon arjen sankarit. Tunnisteen #GoKojamo takaa voit bongata tulevia työkavereitasi!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1401256
 • Tehtäväalue: Kiinteistöala, Asiakaspalvelu/palvelu
 • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Kuopio
 • Lisätietoja antaa: Lisätietoja tehtävästä antaa isännöintipäällikkö Mikko Salkojärvi, puh. 020 508 3735 klo 08:00 – 16:00 tai mikko.salkojarvi@kojamo.fi/@lumo.fi.