(Poistunut julkaisusta)

Isännöitsijä
Isännöinti Rantamäki

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2020

Toimintamme kasvaessa haemme

ISÄNNÖITSIJÄÄ

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulisi olla tehtävän edellyttämän koulutuksen lisäksi pitkäaikainen kokemus isännöitsijänä toimimisesta ja vaativien peruskorjausten hallinnollisesta projektinjohtamisesta sekä näyttöä saavutetusta asiakkaiden luottamuksesta.

Tarjoamme sinulle hyvät resurssit ensiluokkaisen palvelun tuottamiseen, kilpailukykyisen palkkauksen, kattavat henkilöstöedut, vireän virkistystoiminnan sekä kannustavan työilmapiirin ja mahdollisuuden kehittyä. Meillä pääset työskentelemään moderneissa Elielinaukiolla sijaitsevissa toimitiloissamme ja saat käyttöösi tehokkaat työkalut ja alan parhaan osaamisen.

Hyvinvoiva, osaava ja motivoitunut henkilöstömme on toimintamme kivijalka. Toimintamme perustuu avoimeen työilmapiiriin, tiimityöhön ja osaamisen hyödyntämiseen. Huolehdimme henkilöstön jaksamisesta ja hyvinvoinnista varmistamalla riittävät resurssit. Meillä on toimialaan verrattuna isännöitsijää kohti keskimääräistä vähemmän asiakasyhtiöitä hoidettavana, joka mahdollistaa korkean palvelun laadun. Lisäksi jokaiselle asiakkaallemme on nimetty talotiimi, joka mahdollistaa isännöitsijälle vahvan tuen ja asiakkaille henkilökohtaisen asioinnin oikean henkilön kanssa asiasta riippuen.

”Täällä sinua odottaa kolmenkymmenen hengen mukava, asiantunteva ja yhteistyöhön nojaava joukko meitä Rantamäkeläisiä! Isännöinti on meille sydämen asia ja teemme työtä yhdessä, toimintaa kehittäen ja hymy huulilla. Meillä henkilöstöstä huolehditaan!”

Innostuitko? Lähetäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen mieluiten sähköpostilla mika.laakkonen@rantamaki.com tai alla olevasta linkistä Azetsin rekrytointijärjestelmän kautta viimeistään 6.11.2020.

Lisätietoja voit kysyä toimitusjohtaja Mika Laakkoselta, sähköpostilla mika.laakkonen@rantamaki.com tai puhelimitse 044 3100 117

Lisätietoja yrityksestämme löydät osoitteesta www.rantamaki.com