Isännöitsijä
OP Koti Lappi

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2020

OP Koti Lappi vastaa isännöinti- ja kiinteistövälityspalveluiden tuottamisesta Lapin alueella Toimipisteemme sijaitsevat Rovaniemellä, Saariselällä ja Sodankylässä.

Toteutamme ajatusta, että isännöintikohteemme ja niiden käyttäjät ovat hyvissä käsissä. Tavoitteemme on asiakkaidemme kiinteistöjen arvon säilyminen ja asumistyytyväisyyden lisääminen yhdessä kiinteistöjen päättäjien kanssa. Haluamme myös omalta osaltamme parantaa selkeällä palvelumallilla isännöinnin läpinäkyvyyttä, laatutasoa ja arvostusta. 

 

 

Etsimme nyt Rovaniemen tiimiin

 

Isännöitsijää

 

vastaamaan kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöiden hallinnollisesta isännöinnistä. Tehtäviisi kuuluu mm. hankkia erilaisia taloyhtiöiden tarvitsemia palveluita ja hoitaa asiakkaiden asumiseen liittyviä tehtäviä. Toimit hallituksen kanssa tiiviissä yhteistyössä ja huolehdit siitä, että tehtävät päätökset ovat lain mukaisia. Laadit talousarvioita ja seuraat niiden toteutumista. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva.

 

Sinusta

Sovit joukkoomme, jos omaat ”tekemisen meiningin” työskentelyssäsi ja olet hyvä tiimipelaaja. Hallitset monien työtehtävien priorisoinnin ja tehokkaan ajanhallinnan. Kirjalliset tuotokset ovat sinulle tuttuja ja omaat kyvyn käyttää erilaisia ohjelmia. Kokemus vastaavista tehtävistä lasketaan eduksesi, mutta ennen kaikkea haemme oikealaista asennetta ja tiimiimme sopivaa tekijää.

 

Tarjoamme sinulle

Elokuussa 2020 valmistuneessa uudessa toimitalossa saat käyttöösi alueen näyttävimmät ja parhaat työskentelytilat. Työkaverit ovat mukavia monialaosaajia ja tiimityöskentely on meidän vahvuus. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme osaamisen kehittämisen ja koulutamme henkilöstöämme aktiivisesti.

Yrityksemme on paikallinen, turvallinen ja vakavarainen työnantaja. Saat luonnollisesti myös OP Ryhmän henkilöstöedut ja kehittymismahdollisuudet.

 

Toimintaamme voit tutustua myös osoitteessa: https://op-koti.fi/isannointi/pohjola

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

Haluatko tietää lisää tehtävästä ja meillä työskentelystä? Kysymyksiisi vastaa mielellään asiakkuusjohtaja Tarja Väihkönen, puh. 040 670 6400. Parhaiten Tarjan tavoittaa 7.9.2020 lähtien keskiviikkoisin klo 15-16.

Jos taas vakuutimme sinut jo, niin lähetä hakemuksesi sekä ansioluettelosi viipymättä, mutta kuitenkin 30.9.2020 mennessä osoitteessa op-careers.fi. Valinta voidaan tehdä jo hakuaikana sopivan henkilön löydyttyä. Kerro meille, miksi sinä olisit oiva valinta!

 

 

 

OP Kodin työntekijänä pääset osaksi vakavaraista ja henkilöstöstä huolehtivaa OP ryhmää. Tarjoamme laajat työsuhde-edut, kaikki tarvittavat työvälineet ja modernit työtilat huippusijainnilla. Pidämme huolen henkilöstömme kehittämisestä ja teemme tiivistä yhteistyötä omistajapankin kanssa, jotta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme kokonaispalvelut saman katon alta. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot