(Poistunut julkaisusta)

Isännöitsijä
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.7.2020

Etsimme

ISÄNNÖITSIJÄÄ 

Pääkaupunkiseudulle

”Hommat menee nappiin, kun ne hoidetaan yhdessä.”

Tässä tehtävässä vastuullasi on vuokra-asuntorahastotyyppisten asiakkuuksien hoito ja kyseisten asunto-osakeyhtiöiden vastuullisena isännöitsijänä toiminen. Toimit isännöitsijänä vastuullisessa sekä monipuolisessa roolissa, pitäen huolta kohteidesi pidosta sekä päivittäisestä hallinnosta. Toimit pääasiassa Etelä-Suomen alueella sijaitsevissa kohteissamme, joten matkustusvalmius on tehtävässä tarpeen. Varsinainen työpisteesi sijaitsee pääkonttorillamme Helsingin Käpylässä, mutta tarjoamme sinulle myös joustavan etätyömahdollisuuden. 

Kattavan työnkuvan myötä asiantuntemuksesi syvenee entisestään. Meillä YIT:llä sinulle on tarjolla myös ison talon avarat mahdollisuudet oman urapolkusi rakentamiseen. Meille on tärkeää pitää huolta ihmisistämme ja heidän hyvinvoinnistaan. Työkavereiden tuella ja tiiviillä yhteishengellä tiukoistakin paikoista selvitään aina yhdessä.

Oletko sinä etsimämme työkaveri?

Tässä tehtävässä onnistut, kun saat hommat rullaamaan monella rintamalla samaan aikaan. Oma-aloitteisuus sekä ennakoiva työskentelyote ovat tehtävässä menestymisen kannalta olennaisia ominaisuuksia.  Asiakas on toimintasi keskiössä ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja esiintymistaidot. Osaat arjen ohella katsoa myös kokonaiskuvaa, ja kykenet kehittämään toimintaa jatkuvasti eteenpäin. Edellytämme sinulta suoritettua isännöintitutkintoa (ITS, IAT, AIT) sekä viimeaikaista kokemusta asunto-osakeyhtiöiden isännöintitehtävien hoitamisesta. Organisoit omaa työskentelyäsi tehokkaasti ja pystyt pitämään useammankin langan käsissäsi samanaikaisesti. Pystyt hyödyntämään myös englantia työkielenä ja hyödynnät päivittäisessä työssä sujuvasti erilaisia järjestelmiä. 

Miksi YIT:lle?

Me YIT:llä luotamme asiantuntijoihimme. Kannustamme työntekijöitämme tekemään parhaansa sekä kehittämään itseään ja meitä, niin yrityksenä kuin yhteisönä. Yhdessä rakennamme parempaa arkea. 

Jos haluat kuulla lisää tästä tehtävästä ja tulevasta työporukastasi, voit 27.7. alkaen soittaa YIT Kiinteistöjohdon johtajalle Kari Pekkaselle,  puh. 040 840 9317.

HAE TEHTÄVÄÄN 9.8.2020 MENNESSÄ ja liity rautaisten osaajiemme joukkoon! Luemme hakemuksia koko hakuajan ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.