(Poistunut julkaisusta)

Isännöitsijä
OP Koti Kainuu

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2020

Etsimme OP Koti Kainuu Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen Kajaaniin 

 

HALLINNOLLISTA ISÄNNÖITSIJÄÄ 

  

Tehtävästä 

Hallinnollisena isännöitsijänä vastaat asiakkaidemme aktiivisen ja asiakaslähtöisen palvelun toteutumisesta. Työssäsi hoidat hallinnollisten asioiden hoitoa asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöissä. Työpäiviisi kuuluu muun muassa hallituksen- ja yhtiökokousten valmistelua, kokouskutsujen tekoa ja lähettämistä sekä kokousten pitämistä, kaupparekisterimuutosten tekoa, laskujen tarkastamista ja maksujen seurantaa, tilinpäätöksen valmisteleminen ja toimintakertomuksen tekeminen sekä asiakaspalvelu toimistossa ja puhelimessa. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä taloyhtiöiden hallitusten, teknisten isännöitsijöiden ja kirjanpitäjien kanssa valmistellen kokouksia ja varmistaen niissä tehtyjen päätösten toimeenpanon. Toimit ennakoiden ja huolehdit asukkaiden viihtymisestä sekä heidän sujuvasta arjestaan ja tietysti myös kiinteistön arvon ylläpidosta ja kehittämisestä. 

Sinusta 

Työotteesi on itsenäinen ja olet oma-aloitteinen tekijä. Olet ahkera ja innostut sekä itsesi että toimintatapojen kehittämisestä. Palvelet asiakkaita positiivisella asenteella ja olet taitava neuvottelemaan ja tekemään yhteistyötä erilaisten toimijoiden kanssa. Pieni kiire ja paine ovat sinulle tuttuja osasia työssä ja pystyt niistä huolimatta organisoimaan työtäsi tehokkaasti. Sinulla on kaupallinen tai tekninen koulutus. Eduksi on myös kokemus tai koulutus kiinteistöalalta. 

Me tarjoamme 

OP Koti Kainuu on vakavarainen ja pankkien omistama yritys, joka on alueellaan markkinajohtaja. Toimintamme kehittyy, joten pääset mukaan luomaan uutta osana kasvuamme. Hallinnollisen isännöitsijän työnkuva on monipuolinen ja pääset mahdollistamaan asiakkaidemme sujuvan arjen. Jokainen työpäivä on erilainen ja pääset haastamaan myös itseäsi uuden äärellä. Tukena sinulla on vahva organisaatio ja käytössäsi luonnollisesti OP Ryhmän erinomaiset henkilöstöedut. 

Kiinnostuitko?  

Jos jokin jäi vielä askarruttamaan, lisätietoja tehtävästä antavat OP Koti Kainuun isännöinnin liiketoimintajohtaja Sami Haverinen ja tekninen isännöitsijä Tomi Mikkonen. Samin tavoitat numerosta 0505628051 ja Tomin 010 256 1842.

Jos sen sijaan uumoilet olevasi etsimämme osaaja ja ilmoituksemme sai sinut innostumaan, lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi OP:n urasivuston kautta osoitteessa op-careers.fi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 12.7.2020.  

Toivottavasti kuulemme sinusta!  

Valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetämme huumausainetestin.