(Poistunut julkaisusta)

Isännöitsijä
OP Koti Järviseutu-Suomenselkä

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.5.2020

OP Koti Järviseutu-Suomenselkä on kiinteistönvälityksen ja isännöinnin ammattilainen Etelä-Pohjanmaalla, keskellä laakeita, rauhallisia maisemia. Etsimme nyt joukkoomme

ISÄNNÖITSIJÄÄ

 

Isännöitsijänä vastaat nimettyjen yhtiöiden isännöinnistä, taloushallinnosta ja asukasyhteistyöstä sekä ylläpidon hallinnasta ja kiinteistöjen kunnossapitoon liittyvistä tehtävissä. Edistät asukkaiden asumisviihtyisyyttä ja arjen sujumista. Pääasiallinen toimipaikkasi on Alavudella, mutta tarvittaessa pystyt liikkumaan laajemminkin alueellamme.

 

Odotamme sinulta

Toivomme, että olet innostunut, motivoitunut, kustannustietoinen, järjestelmällinen ja oma-aloitteinen, etkä pelkää kiireistäkään työpäivää. Hallitset hyvin tietotekniset järjestelmät ja opit uudet ohjelmistot helposti. Työssä onnistuminen edellyttää kirjanpito- ja tilinpäätösosaamista. Toivottavasti takataskustasi löytyy lisäksi kaupallinen tai tekninen tutkinto. Eduksi on kokemus isännöintityöstä ja IAT tutkinto. Ja mikä tärkeintä – olet rehti ja joustava tiimipelaaja, jolle OP:n arvot – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä tekeminen - ovat yhtä suuri sydämen asia kuin meillekin.

 

Me tarjoamme

Saat mahdollisuuden olla mukana luomassa uutta ja siivittämässä eteenpäin menevää työyhteisöämme kohti uusia menestystarinoita. Olemme vakavarainen ja vahva pankkien omistama yritys, joka on alueellaan markkinajohtaja. Meillä et jää koskaan yksin; roolissasi sinua tukevat OP Kodin ja omistajaosuuspankkien osaavat organisaatiot. Luonnollisesti tarjoamme sinulle myös erinomaiset OP Ryhmän työsuhde-edut.

 

Kiinnostuitko?

Haluamme kuulla sinusta! Lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 30.6.2020 osoitteessa op-careers.fi. Kerro meille, miksi olisit oiva valinta!

Jos jokin jäi vielä askarruttamaan, lisätietoja tehtävästä antaa OP Koti Järviseutu-Suomenselän toimitusjohtaja Anne Mäkelä, p. 045 1472372.