Isännöitsijä
Realia Isännöinti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.3.2020

Aktiiva Oy isännöintipalvelu on Kuopiossa toimiva monipuolista palvelua asiakastaloyhtiöilleen tarjoava kehittyvä isännöintitoimisto. Aktiiva Oy on osa Realia Group-konsernia. Lisätietoja www.realiaisannointi.fi
 
Haemme nyt Kuopion toimistollemme palveluhenkistä ja aktiivista 

ISÄNNÖITSIJÄÄ

Tehtävääsi kuuluu asunto- ja kiinteistöyhtiöiden isännöinti. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä yhtiöiden hallitusten kanssa valmistellen kokouksia sekä varmistaen niissä tehtyjen päätösten toimeenpanon. Toimit ennakoivasti, huolehdit asiakkaiden viihtymisestä ja vaivattomasta arjesta sekä tuotat ratkaisuja, jotka kehittävät kiinteistölle lisäarvoa. 

Olet innostunut itsesi ja työsi kehittämisestä, johon myös annamme tukea. Pohjakoulutuksesi on tekninen tai kaupallinen, lisäksi sinulla on alan ammattitutkinto (IAT) tai muu alan koulutus. AIT-tutkinto ja Visma L7 -ohjelmiston tuntemus katsotaan selkeäksi eduksi. Arvostamme aiempaa kokemusta kiinteistöalalta ja isännöitsijänä toimimisesta. Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi itsenäistä ja ahkeraa työskentelyotetta, paineensieto- ja organisointikykyä, neuvottelutaitoja sekä yhteistyökykyä ja -halua.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi monipuolisen ja itsenäisen tehtäväkentän sekä osaavan ja mukavan työyhteisön tuen. Taustatukea päivittäiselle työllesi antaa lisäksi muun muassa yrityksen talouspalvelut, tekninen isännöinti sekä yhtenäiset työkalut ja toimintatavat, jolloin isännöitsijänä voit keskittyä tehokkaasti omaan ydintehtävääsi. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja tarjoamme koulutusta tarpeesi mukaan sekä ison talon henkilöstöedut.

Kiinnostuitko? Jos koet olevasi sopiva lisäys joukkomme, hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 5.4.2020. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Veijo Pirinen, p. 020 761 4592. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen osoitteeseen veijo.pirinen@kiinteistoaktiiva.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot