(Poistunut julkaisusta)

Isännöitsijä
Tapiolan Lämpö Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

Haemme nyt Espoon Tapiolan toimipisteeseen kokenutta

Isännöitsijää

johtamaan nimettyjen, hyvin hoidettujen asunto-osakeyhtiöiden asioita hallituksen ja yhtiökokouksen linjausten mukaisesti.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (IAT tutkinto tai vastaava) ja mielellään jo vähintään muutaman vuoden kokemus isännöitsijänä toimimisesta.

Arvostamme kiinnostusta uuden oppimiseen ja tiimityöskentelytaitoja. Työ asiakkaiden rajapinnassa edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja. Hyödynnät sujuvasti tietotekniikkaa työssäsi. Oma-aloitteisuus, hyvät viestintätaidot ja ihmisten kanssa toimeen tuleminen ovat ne tekijät, joilla onnistut.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen kasvavassa vakavaraisessa yrityksessä. Panostamme työntekijöidemme osaamisen kehittämiseen ja kannustamme uuden oppimiseen. Työskentelet tiimissä, johon kuuluu isännöitsijäkollegoita, teknisiä asiantuntijoita, kiinteistösihteereitä ja kirjanpitäjiä. Työsuhde-etuina tarjoamme mm. laajan työterveyshuollon, lounasedun, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä vuosittaisen henkilökohtaisen hyvinvointibudjetin.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Marja-Leena Arhima-Oinonen, p. 020- 750 5294. Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksen ja CV:n kera 29.2.2020 mennessä.