(Poistunut julkaisusta)

Isännöitsijä
OP Koti Kemi

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2020

Päivämäärä: 4.2.2020

Sijainti: Kemi, FI

Yritys: OP Ryhmä

OP Koti Kemi Oy LKV tarjoaa asiakkailleen osaavaa ja luotettavaa kiinteistönvälitystä ja läpinäkyvää asiakasläheistä isännöintiä.

 

 

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen

ISÄNNÖITSIJÄÄ

 

Vastaamaan asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden isännöimisestä.
 

Tehtävästä

Vaihtelevat työpäiväsi koostuvat taloyhtiöiden hallinnollisten asioiden hoitamisesta, taloushallinnon tehtävistä, hankkeiden edistämisestä ja yhteydenpidosta eri yhteistyökumppaneihin. Työskentelet ennakoivasti, huolehdit asukkaiden viihtymisestä ja vaivattomasta arjesta sekä tuotat ratkaisuja, jotka kehittävät kiinteistön arvoa. Tuotat aktiivista ja asiakaslähtöistä palvelua lähellä asiakasta.

 

Sinusta
Odotamme sinulta kokemusta isännöitsijän tehtävistä, palveluhenkisyyttä sekä oma-aloitteisuutta ja aktiivista otetta työhön. Olet positiivinen, elämänmyönteinen ihminen. Organisointikykysi ovat erinomaiset ja pystyt hallitsemaan monta samanaikaista projektia. Omaat pelisilmää, sosiaaliset taitosi ovat loistavat ja kykenet neuvottelemaan sekä tekemään päätöksiä. Pidät siitä, että voit johtaa omaa työtäsi ja suunnitella oman kalenterisi.

 

Arvostamme suoritettuja alan tutkintoja. Tunnet asunto-osakeyhtiöiden ja kiinteistötekniikan maailmaa. Arvostamme talousosaamista, jota tulet tehtävässäsi myös tarvitsemaan. Käytössämme on Tampuuri -isännöintiohjelmisto ja taloushallinnossa Festum Housevise -ohjelmisto. Panostamme myös muihin sähköisiin kanaviin, ja saat käyttöösi modernit nykyaikaiset työvälineet.  

Tarjoamme sinulle

Pääset osaksi hyvää työyhteisöä ja työskentelet yhdessä alan ammattitaidon omaavan isännöitsijämme kanssa. Olet joukkuepelaaja, saat vastuuta ja itsenäisen työn sekä kehitämme toimintaamme yhdessä tiimin kanssa. Koulutamme henkilöstöämme aktiivisesti. Yrityksemme on kotimainen, paikallinen, turvallinen ja vakavarainen. Saat luonnollisesti myös OP Ryhmän hyvät laajat henkilöstöedut ja kehittymismahdollisuudet.

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

Haluatko tietää lisää tehtävästä ja meillä työskentelystä? Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Tarja Vartiainen puh. 040 588 0817 arkisin klo 10-11.

 

Hae tehtävää 13.2.2020 mennessä lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteessa op-careers.fi. Kerro meille, miksi juuri sinä olisit oiva valinta!