(Poistunut julkaisusta)

Isännöitsijä
Kojamo Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2020

Hei positiivinen ja ratkaisukeskeinen asiakaskokemuksen rakentaja!

Haemme vakituiseen työsuhteeseen energistä ja asiakaspalveluhenkistä

Asiakaskokemuksen rakentajaa

Isännöitsijän tehtävään

Olemme vuokra-asumisen ja asuntosijoittamisen edelläkävijä. Kuluttajabrändimme Lumo tarjoaa hyvää vuokra-asumista kasvukeskuksissa. Emme kuitenkaan rakenna vain taloja, vaan tekemisemme ytimessä on vahva ymmärrys siitä, että koti on ihmisen tärkein paikka. Siksi haluamme olla luomassa hyvää asumista ja parempaa elämänlaatua kaikille ihmisille koko Suomessa. Jos voit allekirjoittaa missiomme paremman kaupunkiasumisen luomisesta, jatka lukemista!

Meidät tunnistaa siitä, että meille asiakkaan kokemus on aina ykkösasia. Tehtävänkuvasta riippumatta etsimme osaajaa, jolle palvelu on aina ilo, jolla on rohkeutta haastaa vanhoja toimintatapoja ja joka saa onnistumisista virtaa.

Tehtäviisi kuuluu asukkaan asumispalveluista huolehtiminen rakentaen samalla ainutkertaista asiakaskokemusta, kiinteistöjen taloudesta ja kunnosta vastaaminen yhdessä tiimisi kanssa sekä yhteistyökumppaniverkoston hallinta. Olet osa iloista ja osaavaa 7 hengen Jyväskylän Lumo-kotikeskuksen tiimiä! Tehtävässä menestyminen edellyttää iloa palvella, hinkua onnistua sekä rohkeutta uudistaa. Työ vaatii oman auton käyttöä ja tarvittaessa mahdollisuutta työskennellä iltaisin. Toimipaikkasi on osoitteessa Väinönkatu 15, Jyväskylä.

Onnistumistasi tehtävässä helpottaa jos sinulla on:

  • tehtävään soveltuva koulutus (esim. teknisen tai kaupallisen alan koulutus)
  • tahtoa asiakaskokemuksen rakentamiseen asuinkiinteistöissä
  • hyvä englannin kielen taito (työkielemme on suomi), muu kielitaito on etu
  • luontaista asiakaspalveluhenkeä ja energistä asiakaspalvelu- ja myyntiasennetta
  • positiivinen, reipas ote ja osaat joustaa myös tiukoissa tilanteissa

Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa pääset kehittämään omaa työtäsi ja osaamistasi. Saat ympärillesi 300 energisen ja uudistushaluisen ammattilaisen joukon. Työtäsi innostavan ilmapiirin lisäksi tukevat laajat henkilöstöetumme sekä kilpailukykyinen palkkaus (Hay 15 palkkaluokan mukainen).

Tule luomaan parempaa kaupunkiasumista kanssamme!

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Harri Lehtonen, p. 0400 526 734 6.2 ja 12.2 päivinä klo 09:00 – 11:00 ja 15:00 – 16:00 tai harri.lehtonen@kojamo.fi

Hae meille viimeistään 21.2.2020 mennessä: www.kojamo.fi/tyopaikka

Instagramissa (https://www.instagram.com/kojamofi/) on nähtävillä Kojamon arjen sankarit. Tunnisteen #GoKojamo takaa voit bongata tulevia työkavereitasi!