(Poistunut julkaisusta)

Isännöitsijä
Jopia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020

Tervehdys isännöinnin ammattilainen, etsitkö uusia haasteita? Pidät joustavasta ja itsenäisestä työskentelystä ja olet hyvä ihmisten kanssa. Haluat tuottaa kiinteistöille lisäarvoa tuottavia ratkaisuja ja huolehtia asiakkaista.

Etsimme asiakkaillemme kokenutta ISÄNNÖITSIJÄÄ Helsinkiin ja Espooseen.

Asiakkaalle tuotettu hyvä asiakaskokemus on Sinulle ykkösjuttu. Olet tottunut hoitamaan vastuullisesti erilaisissa elinkaaren vaiheissa olevia asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöitä. Toimit luontevasti taloyhtiöiden hallitusten, osakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa. Valmistelet kokoukset ja varmistat niissä tehtyjen päätösten toimeenpanon. Sinulla on ennakoiva tapa työskennellä ja tykkäät pitää itsesi vauhdissa ja kehityksessä mukana; olet kiinnostunut itsesi ja työsi kehittämisestä.  

Pohjakoulutuksesi voi olla tekninen tai kaupallinen ja alan ammattitutkinto (IAT, ITS tai AIT) on etusi. Tehtävät edellyttävät  kokemusta kiinteistöalalta sekä isännöitsijän tehtävistä. Myös kokemus korjausrakentamishankkeiden parista on toivottavaa. Viestintätaitosi ovat hyvät, joten kirjallisetkin tehtävät hoituvat mutkattomasti. Hallitset raportoinnin ja sähköiset tietojärjestelmät, eikä uuden oppiminen tuota Sinulle tuskaa. 

Sinulle on tarjolla itsenäinen työ ja kilpailukykyinen palkkaus. 

Kerro itsestäsi ja lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jorma Brusin numerosta 010 504 9994 tai Pia Brusin numerosta 010 504 9990.