(Poistunut julkaisusta)

ISÄNNÖITSIJÄ
OP Koti Pohjanmaa

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020

Haemme nyt kasvavaan Kokkolan tiimiin vakituiseen työsuhteeseen

ISÄNNÖITSIJÄÄ

Vastaamaan asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden isännöimisestä. Vaihtelevat työpäiväsi koostuvat taloyhtiöiden hallinnollisten asioiden hoitamisesta, hankkeiden edistämisestä ja yhteydenpidosta eri yhteistyökumppaneihin. Työskentelet ennakoivasti, huolehdit asukkaiden viihtymisestä ja vaivattomasta arjesta sekä tuotat ratkaisuja, jotka kehittävät kiinteistön arvoa. Tuotat aktiivista ja asiakaslähtöistä palvelua.

Odotamme sinulta

Eduksesi on kokemus kiinteistöjohtamisen töistä. Tunnet asunto-osakeyhtiöiden ja kiinteistötekniikan maailmaa. Sinulla voi olla esimerkiksi tradenomin tai insinöörin tutkinto, ja kenties olet hankkinut jo isännöintialan ammattitutkinnon. Tärkeintä on kuitenkin asenne, valmius ja intohimo alaa kohtaan.

Olet työotteeltasi aktiivinen ja oma-aloitteinen. Organisointikykysi ovat erinomaiset, ja pystyt hallitsemaan monta samanaikaista projektia. Omaat pelisilmää, sosiaaliset taitosi ovat loistavat ja kykenet neuvottelemaan sekä tekemään päätöksiä itsenäisesti. Pidät siitä, että voit johtaa omaa työtäsi ja suunnitella oman kalenterisi. Kuvailet itseäsi muutoksia pelkäämättömäksi ja kokeilunhaluiseksi. Omaksut helposti uusia sähköisiä työkaluja ja hallitset yleisimmin käytetyt toimistosovellukset. Edellytämme valmiutta työskennellä tarpeen mukaan ilta-aikaan.

Tarjoamme sinulle

Pääset osaksi hyvää työyhteisöä ja nuorekasta tiimiä. Meillä pääset vaikuttamaan omaan ja työyhteisön tekemiseen. Meillä on tutkitustikin erittäin hyvä yhteishenki. Saat vastuuta ja itsenäisen työn. Etätyön tekeminen on mahdollista sopimuksen mukaan. Järjestelmämme ja työvälineemme ovat huiput sekä näihin meillä panostetaan. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme osaamisen kehittämisen ja koulutamme henkilöstöämme aktiivisesti. Yrityksemme on turvallinen ja vakavarainen. Saat luonnollisesti myös OP Ryhmän henkilöstöedut ja kehittymismahdollisuudet.

Toimintaamme voit tutustua myös osoitteessa: https://op-koti.fi/op-isannointi/

Lisätiedot ja hakuohjeet

Haluatko tietää lisää tehtävistä ja meillä työskentelystä? Lisätietoja antaa isännöintipäällikkö Petri Heikkinen puh. 040 670 0070, petri.heikkinen@op.fi. Petrin tavoitat parhaiten ti-to klo 9-11.

Hae tehtävää 21.2.2020 mennessä lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteessa op-careers.fi. Kerro meille, miksi juuri sinä olisit oiva valinta.