(Poistunut julkaisusta)

Isännöitsijä
Realia Isännöinti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Etsimme nyt Jyväskylän toimistoomme palveluhenkistä ja aktiivista

ISÄNNÖITSIJÄÄ

Tehtävä on määräaikainen äitiysvapaan sijaisuus.

Realia Isännöinnin Jyväskylän toimisto sijaitsee keskeisellä paikalla Jyväskylän keskustassa osoitteessa Lyseonkatu 4. Isännöimme sekä asunto- että kiinteistöyhtiöitä.

Tehtävääsi kuuluu asunto- ja kiinteistöyhtiöiden isännöinti. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä yhtiöiden hallitusten kanssa valmistellen kokouksia sekä varmistaen niissä tehtyjen päätösten toimeenpanon. Toimit ennakoivasti, huolehdit asiakkaiden viihtymisestä ja vaivattomasta arjesta sekä tuotat ratkaisuja, jotka kehittävät kiinteistölle lisäarvoa. Vastaat omalta osaltasi siitä, että asiakkaamme saavat asiakaslupauksemme mukaisen aktiivisen ja asiakaslähtöisen palvelun.

Olet innostunut itsesi ja työsi kehittämisestä, johon myös annamme tukea. Pohjakoulutuksesi on tekninen tai kaupallinen, lisäksi sinulla on mielellään alan ammattitutkinto (IAT) tai muu alan koulutus. Työkokemus kiinteistöalalta ja isännöitsijänä toimimisesta on tehtävässä vahvaksi eduksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi itsenäistä ja ahkeraa työskentelyotetta, paineensieto- ja organisointikykyä, neuvottelutaitoja sekä yhteistyökykyä ja -halua.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi monipuolisen ja itsenäisen tehtäväkentän sekä osaavan ja mukavan työyhteisön tuen; Jyväskylän toimistollamme työkavereinasi työskentelee yli 30 isännöintialan ammattilaista! Taustatukea päivittäiselle työllesi antaa yrityksen talouspalvelut, yhtenäiset työkalut ja toimintatavat. Meillä isännöitsijänä voit keskittyä tehokkaasti omaan ydintehtävääsi. Realia Isännöinti perehdyttää sinut tehtäviisi ja tarjoaa koulutusta tarpeesi mukaan. Tämän lisäksi sinulle on tarjolla ison talon henkilöstöedut.

Kiinnostuitko? Jos koet olevasi sopiva lisäys joukkomme, hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 31.1.2020 osoitteessa www.sympahr.net/public/pq.aspx?eb1551d3. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Jyrki Tahvanainen p. 010 2287 608 tai sähköpostitse jyrki.tahvanainen@realia.fi.

Tutustu isännöitsijän työhön myös kotisivuillamme: https://www.realiaisannointi.fi/ajankohtaista/isannoitsijan-tyo