(Poistunut julkaisusta)

Isännöitsijä
Kojamo Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.12.2019

Hei ulospäin suuntautunut, positiivinen ja ratkaisukeskeinen asiakaskokemuksen rakentaja!

 

Haemme vakituiseen työsuhteeseen energistä ja asiakaspalveluhenkistä

Isännöitsijää

 

Olemme vuokra-asumisen ja asuntosijoittamisen edelläkävijä. Kuluttajabrändimme Lumo tarjoaa hyvää vuokra-asumista kasvukeskuksissa. Emme kuitenkaan rakenna vain taloja, vaan tekemisemme ytimessä on vahva ymmärrys siitä, että koti on ihmisen tärkein paikka. Siksi haluamme olla luomassa hyvää asumista ja parempaa elämänlaatua kaikille ihmisille koko Suomessa. Jos voit allekirjoittaa missiomme paremman kaupunkiasumisen luomisesta, jatka lukemista!

Vastaat nimettyjen kohteiden isännöitsijänä asumisviihtyvyydestä rakentaen samalla ainutkertaista asiakaskokemusta. Tehtäviisi kuuluu kiinteistöjen taloudesta ja kunnosta vastaaminen yhdessä tiimisi kanssa sekä yhteistyökumppaniverkoston hallinta. Olet osa parinkymmenen hengen osaavaa isännöinnin tiimiämme! Tehtävässä menestyminen edellyttää iloa palvella, hinkua onnistua sekä rohkeutta uudistaa. Työ vaatii oman auton käyttöä ja tarvittaessa mahdollisuutta työskennellä iltaisin.

Toimipaikkasi on osoitteessa Mannerheimintie 168a, 00301 Helsinki.

 

Onnistumistasi tehtävässä helpottaa jos sinulla on:

• tehtävään soveltuva koulutus (esim. teknisen tai kaupallisen alan koulutus)

• tahtoa asiakaskokemuksen rakentamiseen asuinkiinteistöissä

• hyvää englannin kielen taitoa. Myös muu kielitaito on etu, kuten arabia, somali, venäjä, viro, espanja jne.

• luontaista asiakaspalveluhenkeä ja energistä asiakaspalvelu- ja myyntiasennetta

• positiivinen, reipas ote ja osaat joustaa myös tiukoissa tilanteissa

 

Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa pääset kehittämään omaa työtäsi ja osaamistasi. Saat ympärillesi 300 energisen ja uudistushaluisen ammattilaisen joukon. Työtäsi innostavan ilmapiirin lisäksi tukevat laajat henkilöstöetumme sekä kilpailukykyinen palkkaus (Hay-luokka 15).

Lisätietoja tehtävästä antaa isännöintipäällikkö Riina Linnas 11.12. klo 9-10 ja 12.12. klo 14-15, puh. 020 508 3018

 

Tule luomaan parempaa kaupunkiasumista kanssamme!

Hae viimeistään 16.12.2019  mennessä!

 

Minkälaista on työskennellä asiakaskokemuksen rakentajana isännöitsijän tehtävissä meillä Kojamossa? Tsekkaa lisää täältä: https://kojamo.fi/case/2018/01/laaja-alaiset-isannoitsijan-tyot-palkitsevat/

Instagramissa (https://www.instagram.com/kojamofi/) on nähtävillä Kojamon arjen sankarit. Tunnisteen #GoKojamo takaa voit bongata tulevia työkavereitasi!