(Poistunut julkaisusta)

Isännöitsijä
Realia Isännöinti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2019


Etsimme Helsinkiin Herttoniemen toimistoomme palveluhenkistä ja aktiivista 

ISÄNNÖITSIJÄÄ

Pääasiallisena tehtävänäsi on asunto- ja kiinteistöyhtiöiden isännöinti. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä yhtiöiden hallitusten kanssa valmistellen kokouksia sekä varmistaen niissä tehtyjen päätösten toimeenpanon. Toimit ennakoivasti, huolehdit asiakkaiden viihtymisestä ja vaivattomasta arjesta sekä tuotat ratkaisuja, jotka kehittävät kiinteistölle lisäarvoa. Vastaat omalta osaltasi siitä, että asiakkaamme saavat asiakaslupauksemme mukaisen aktiivisen ja asiakaslähtöisen palvelun.

Olet innostunut itsesi ja työsi kehittämisestä, johon myös annamme tukea. Pohjakoulutuksesi on tekninen tai kaupallinen ja sinulla on vähintään ammattitutkinto (IAT) alalta. Muu alan koulutus on eduksi.  Työkokemus kiinteistöalalta ja isännöitsijänä toimimisesta on tehtävässä vahvaksi eduksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi itsenäistä ja ahkeraa työskentelyotetta, paineensieto- ja organisointikykyä, neuvottelutaitoja sekä yhteistyökykyä ja -halua. 

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi monipuolisen ja itsenäisen tehtäväkentän. Kuulut Suomen isoimpaan ammattilaisten tiimiin ja työskentelet kiinteistöjohtamisen näköalapaikalla Suomen suurimmassa isännöintiyrityksessä. Perehdytämme Sinut tehtäviisi ja tarjoamme koulutusta tarpeesi mukaan sekä ison talon taustatuen ja henkilöstöedut.

Kiinnostuitko?  Jos koet olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 10.12.2019 Hae työpaikkaa -linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa  aluepäällikkö Antti Kumpulainen, puh. 040 637 7304.  

Tutustu isännöitsijän työhön myös kotisivuillamme: https://www.realiaisannointi.fi/isannoitsijan-tyo