(Poistunut julkaisusta)

Isännöitsijä
OP Koti Kainuu

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2019

Haemme nyt Sotkamoon

ISÄNNÖITSIJÄÄ

Vastaamaan asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden isännöimisestä. Vaihtelevat työpäiväsi koostuvat taloyhtiöiden hallinnollisten asioiden hoitamisesta, hankkeiden edistämisestä ja yhteydenpidosta eri yhteistyökumppaneihin. Työskentelet ennakoivasti, huolehdit asukkaiden viihtymisestä ja vaivattomasta arjesta sekä tuotat ratkaisuja, jotka kehittävät kiinteistön arvoa. Tuotat aktiivista ja asiakaslähtöistä palvelua. Työ on liikkuvaa.

Odotamme sinulta

Eduksesi on kokemus kiinteistöalan töistä. Tunnet asunto-osakeyhtiöiden ja kiinteistötekniikan maailmaa, eikä talopuolen osaamisestakaan haittaa ole. Sinulla voi olla esimerkiksi tradenomin tai insinöörin tutkinto, ja kenties olet hankkinut jo IAT- tai ITS-tutkinnonkin. Tärkeintä on kuitenkin valmius ja halukkuus suorittaa alan tutkintoja.

Olet työotteeltasi aktiivinen ja oma-aloitteinen. Organisointikykysi ovat erinomaiset, ja pystyt hallitsemaan monta samanaikaista projektia. Omaat pelisilmää, sosiaaliset taitosi ovat loistavat ja kykenet neuvottelemaan sekä tekemään päätöksiä. Pidät siitä, että voit johtaa omaa työtäsi ja suunnitella oman kalenterisi. Kuvailet itseäsi muutoksia pelkäämättömäksi ja kokeilunhaluiseksi. Hallitset tavalliset toimisto-ohjelmat. Edellytämme valmiutta työskennellä tarpeen mukaan ilta-aikaan.

Tarjoamme sinulle

Pääset osaksi hyvää työyhteisöä ja tiimiä, joka koostuu alan kokeneista konkareista. Meillä pääset vaikuttamaan omaan ja työyhteisön tekemiseen. Meillä on tutkitustikin erittäin hyvä yhteishenki. Saat vastuuta ja itsenäisen työn. Järjestelmämme ja työvälineemme ovat huiput, näihin meillä panostetaan. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme osaamisen kehittämisen ja koulutamme henkilöstöämme aktiivisesti. Yrityksemme on turvallinen ja vakavarainen. Saat luonnollisesti myös OP Ryhmän henkilöstöedut ja kehittymismahdollisuudet.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Haluatko tietää lisää tehtävistä ja meillä työskentelystä? Lisätietoja antaa Sami Haverinen puh. 0505628051. Samin tavoittaa arkisin klo 9-17.

Hae tehtävää 24.11. mennessä lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteessa op-careers.fi. Kerro meille, miksi juuri sinä olisit oiva valinta!