(Poistunut julkaisusta)

Isännöitsijä
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019

Isännöitsijä

Työavain 4-146-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 25.10.2019 kello 15:45
Tilapalvelut-liikelaitos , Tekniikantie 15 02150 Espoo
Tekninen ja ympäristötoimi, Tilapalvelut-liikelaitos
Tekninen ala

Tehtävän kuvaus: Tilapalvelut-liikelaitos hakee isännöitsijää toimitilajohtamisen palvelualueelle tilaratkaisut ja vuokrauksen yksikköön. Tilaratkaisut ja vuokrauksen yksikön isännöitävien kohteiden määrä kasvaa sekä monipuolistuu ja yhtiökohteiden määrä lisääntyy merkittävästi. Isännöitsijän tehtäviin kuuluu tilatiedon ja asiakassuhteiden hallinta, kaupungin edunvalvonta vuokra- ja osaketiloissa, vuokraustoimintaan liittyvät sopimusneuvottelut tilajärjestelyineen, sekä raportointiin ja toimintaan liittyvät kehitystehtävät. Työtehtävät ajoittuvat pääasiassa päiväaikaan. Palvelusuhde alkaa sopimuksen mukaan. Haastattelut järjestetään viikolla 44.


Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva korkeakoulu- tai opistotasoinen tutkinto.

Tehtävässä edellytetään hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja, aikaisempaa kokemusta toimitilojen vuokrauksesta, sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja paineensietokykyä.

Arvostamme kiinteistöalan koulutusta, aikaisempaa kokemusta isännöitsijän tai vuokraustoimintaan liittyvistä tehtävistä, kiinteistö- ja asuntoyhtiöiden hallitustyöskentelystä, ruotsin- ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista, sekä oman ajoneuvon käyttömahdollisuutta.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2917,14€/kk + ammattilisä 4% tai 8%
Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36 h 45 min viikossa


Espoon kaupungin Tilapalvelut-liikelaitoksen tehtävänä on huolehtia kaupungin toimitilojen ja rakennusten hankkimisesta ja vuokraamisesta, ylläpidosta, korjaus-, kunnossapito- ja rakentamispalveluista, kiinteistöjen hoito- ja siivouspalveluista sekä aula- ja turvallisuuspalveluista. Henkilöstä liikelaitoksessa on 530 ja liikevaihtomme on 262 milj. euroa

Lisätietoja tehtävästä
Vuokrauspäällikkö Jani Lundell
040 192 8577
etunimi.sukunimi@espoo.fi