(Poistunut julkaisusta)

Isännöitsijä
Realia

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2019

Etsimme nyt Tampereen Pyhäjärvenkadun toimistoomme palveluhenkistä ja aktiivista

ISÄNNÖITSIJÄÄ

Realia Isännöinnin Tampereen Pyhäjärvenkadun toimisto sijaitsee keskeisellä paikalla Tampereen keskustassa. Isännöimme sekä asunto- että kiinteistöyhtiöitä Tampereella ja lähikunnissa.

Tehtävääsi kuuluu asunto- ja kiinteistöyhtiöiden isännöinti. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä yhtiöiden hallitusten kanssa valmistellen kokouksia sekä varmistaen niissä tehtyjen päätösten toimeenpanon. Toimit ennakoivasti, huolehdit asiakkaiden viihtymisestä ja vaivattomasta arjesta sekä tuotat ratkaisuja, jotka kehittävät kiinteistölle lisäarvoa. Vastaat omalta osaltasi siitä, että asiakkaamme saavat asiakaslupauksemme mukaisen aktiivisen ja asiakaslähtöisen palvelun.

Olet innostunut itsesi ja työsi kehittämisestä, johon myös annamme tukea. Pohjakoulutuksesi on tekninen tai kaupallinen, lisäksi sinulla on mielellään alan ammattitutkinto (IAT) tai muu alan koulutus. Työkokemus kiinteistöalalta ja isännöitsijänä toimimisesta on tehtävässä vahvaksi eduksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi itsenäistä ja ahkeraa työskentelyotetta, paineensieto- ja organisointikykyä, neuvottelutaitoja sekä yhteistyökykyä ja -halua.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi monipuolisen ja itsenäisen tehtäväkentän sekä osaavan ja mukavan työyhteisön tuen; Tampereen toimistollamme työkavereinasi työskentelee yli 40 isännöintialan ammattilaista!  Taustatukea päivittäiselle työllesi antaa muun muassa tekniset isännöitsijämme sekä yhtenäiset työkalut ja toimintatavat, jolloin isännöitsijänä voit keskittyä tehokkaasti omaan ydintehtävääsi.

Kiinnostuitko? Jos koet olevasi sopiva lisäys joukkomme, hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 20.10.2019 osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?a7c6e1fe. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Joni Brander numerossa 010 2281431 tai sähköpostitse joni.brander@realia.fi

Lue lisää Realia Isännöinnistä työpaikkana ja isännöitsijän tehtävästä: https://www.realiaisannointi.fi/ajankohtaista/isannoitsijan-tyo