(Poistunut julkaisusta)

ISÄNNÖITSIJÄ
Pohjois-Suomen Opiskelija-asuntosäätiö

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2019

Isännöitsijänä PSOASilla huolehdit opiskelija-asuntojen asukkaiden asumisaikaisista palveluista sekä kiinteistöjen kunnosta. Omalla panoksellasi ja tiiviillä yhteistyöllä asukkaiden kanssa edistät asiakkaidemme viihtyvyyttä.

Isännöitsijänä huolehdit omalla alueellasi sijaitsevien kiinteistöjen  asumisaikaisista palveluista sekä kunnosta yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Olet osa isännöitsijätiimiä, jossa vastuita jaetaan alueittain sekä osaamisesi mukaan.  Olet tiiviissä vuorovaikutuksessa asukkaiden kanssa ja  oman työsi kautta varmistat, että PSOASin kiinteistöjen asukkaiden asumisviihtyvyys on huippuluokkaa.

Aiemmasta kokemuksesta joko teknisen tai hallinnollisen isännöinnin tai kiinteistöhuollon saralta on sinulle hyötyä. Sinulla on tehtävää tukeva koulutus sekä kiinteistöalan ymmärrystä ja tuntemusta. Olet asiakaspalveluhenkinen, ulospäin suuntautunut ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot.  Arvostamme valmiuttasi ja haluasi oppia ja kehittyä työssäsi. Tartut aktiivisesti toimeen ja kykenet johtamaan omaa työtäsi tehokkaasti ja tehtäviä priorisoiden. Vahvasti kansainvälistyvä asiakaskuntasi edellyttää sinulta suomen kielen lisäksi hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän, hyvät työsuhde-edut ja mukavan työyhteisön nuorekkaassa toimintaympäristössämme. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää sinulta ajokorttia sekä omaa autoa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Lauri Sainio, puh. 044 572 1427. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 13.10. mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi .