(Poistunut julkaisusta)

Isännöitsijä
TVT Asunnot Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019

Etsimme nyt isännöintitiimiimme

ISÄNNÖITSIJÄÄ

huolehtimaan kiinteistöistä ja asukkaista. Vastaat omalta osaltasi siitä, että asukkaat viihtyvät ja toiminta on taloudellisesti suunnitelmallista. Hallinnollinen työ vie osan aikaasi, mutta liikut myös kentällä ja olet asukkaiden tavoitettavissa. Vastaat vuosittaisten asukaskokousten pitämisestä. Huolehdit kiinteistöjen ylläpidosta ja hoidat niiden hallinnon, kuten budjetit ja pienemmät toimittajakilpailutukset. Vastuullasi on toistatuhatta asuntoa ja niiden asukkaat. Työssäsi teet tiivistä yhteistyötä asukkaiden, TVT:läisten ja palveluntuottajien kanssa. Työsi on valtaosin päivätyötä.

Sinulla on vähintään muutaman vuoden kokemus isännöinnistä tai kiinteistöalasta, ammattikorkeakoulutasoinen koulutus sekä hyvät IT-taidot. Työssäsi tarvitset sekä suullisesti että kirjallisesti sujuvaa suomea ja asukkaiden kanssa monesti myös englantia. Toimit yrityksen edustajana asiakaslähtöisesti, ja olet taitava vuorovaikutuksessasi kaikkiin yhteistyösuuntiin. Työskentelyotteesi on aktiivinen, jämäkkä, oma-aloitteinen ja itsenäinen. Työssäsi olet tottunut hallitsemaan sekä isoja kokonaisuuksia että pieniä yksityiskohtia aikataulussa. Tartut toimeen ja hoidat asiat loppuun asti sovitulla tavalla. Tarvitset työssäsi omaa autoa.

TVT:llä Sinulla on mahdollisuus käyttää omaa ammattitaitoasi ja tehdä päätöksiä kiinteistöissä varsin itsenäisesti. Käytössäsi on osaavan organisaation tuki esimerkiksi taloushallinnosta ja vuokravalvonnasta asumisneuvontaan ja rakennuttamiseen. Työ TVT:llä tarjoaa näköalapaikan kiinteistöalalle. Meillä tehdään merkityksellistä työtä ja viihdytään hyvin.

Toimitathan hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään sunnuntaina 22.9. sähköisesti osoitteessa www.rekrytointi.com (hakukenttään TVT Asunnot).