(Poistunut julkaisusta)

Isännöitsijä
Kiinteistökeskus Harjuseutu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2019
Kiinteistökeskus Harjuseutu Oy
Kiinteistökeskus Harjuseutu Oy on isännöintitoimisto Säkylän sydämessä, järven ja harjun välissä. Yritys tuottaa isännöintipalvelua kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiölle Säkylässä, Köyliössä ja lähialueilla.
Toimenkuva
Haemme asiakkaallemme Kiinteistökeskus Harjuseutu Oy:lle isännöitsijää vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan Säkylän ja Kokemäen alueesta. Työssäsi vastaat itsenäisesti omien asiakasyhtiöittesi asioista. Säkylässä sinulla on vastuullasi 14 taloyhtiötä ja Kokemäellä kunnan vuokratalot sekä 10 taloyhtiötä. Työskentelet yhteistyössä taloyhtiöiden hallitusten kanssa valmistellen ja osallistuen heidän hallitus - ja yhtiökokouksiin sekä varmistat niissä tehtyjen päätösten toimeenpanon. Työ on päivätyötä, mutta esim. yhtiökokoukset ovat myös ilta-aikaan.
Odotamme sinulta
Haemme sitoutunutta ja motivoitunutta työntekijää pieneen mutta tehokkaaseen tiimiimme. Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta, paineensieto- ja ongelmanratkaisukykyä sekä hyviä neuvottelu - ja sosiaalisia taitoja.
Koulutus ja työkokemus
Eduksi katsomme kaupallisen koulutuksen tai isännöitsijän ammattitutkinnon sekä työkokemuksen kiinteistöalalta tai isännöitsijänä toimimisesta.
Muut tiedot
Hae paikkaa www.vmp.fi tai jättämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen huittinen@vmp.fi. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi pikaisesti.
Kesto
vakituinen
Lisätietoja
Lotta Toivola, huittinen@vmp.fi, 0447765175/ 040 7444261
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 17.03.2019 mennessä.