(Poistunut julkaisusta)

Isännöitsijä
Suominen Oy / Realia Isännöinti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2019

Etsimme nyt tytäryhtiöömme Isännöitsijätoimisto Suominen Oy:n palveluhenkistä ja aktiivista

ISÄNNÖITSIJÄÄ

Realia Isännöinnin tytäryhtiö Isännöitsijätoimisto Suominen Oy:n toimisto sijaitsee kesään asti Kupittaanpuiston vieressä Uudenmaankadulla, jonka jälkeen toimipiste yhdistetään Aurajoen varrella olevan Realia Isännöinnin toimipisteen kanssa. Isännöimme sekä asunto- että kiinteistöyhtiöitä.

Tehtävääsi kuuluu asunto- ja kiinteistöyhtiöiden isännöinti. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä yhtiöiden hallitusten kanssa valmistellen kokouksia sekä varmistaen niissä tehtyjen päätösten toimeenpanon. Toimit ennakoivasti, huolehdit asiakkaiden viihtymisestä ja vaivattomasta arjesta sekä tuotat ratkaisuja, jotka kehittävät kiinteistölle lisäarvoa. Vastaat omalta osaltasi siitä, että asiakkaamme saavat asiakaslupauksemme mukaisen aktiivisen ja asiakaslähtöisen palvelun.

Olet innostunut itsesi ja työsi kehittämisestä, johon myös annamme tukea. Pohjakoulutuksesi on tekninen tai kaupallinen, lisäksi sinulla on mielellään alan ammattitutkinto (IAT) tai muu alan koulutus. Työkokemus kiinteistöalalta ja isännöitsijänä toimimisesta on tehtävässä vahvaksi eduksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi itsenäistä ja ahkeraa työskentelyotetta, paineensieto- ja organisointikykyä, neuvottelutaitoja sekä yhteistyökykyä ja -halua.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi monipuolisen ja itsenäisen tehtäväkentän sekä osaavan ja mukavan työyhteisön tuen. Taustatukea päivittäiselle työllesi antaa lisäksi muun muassa yrityksen talouspalvelut, tekninen isännöinti, sekä yhtenäiset työkalut ja toimintatavat, jolloin isännöitsijänä voit keskittyä tehokkaasti omaan ydintehtävääsi. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja tarjoamme koulutusta tarpeesi mukaan sekä ison talon henkilöstöedut.

Kiinnostuitko? Jos koet olevasi sopiva lisäys joukkoomme, haethan tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 26.2.2019 osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?12aa5a6d. Käymme hakemuksia läpi niiden saapumisjärjestyksessä ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava isännöitsijä Henri Suominen (henri.suominen@realia.fi, p. 0102281152), yksikön päällikkö Erkki Lindroos (erkki.lindroos@realia.fi, p. 0102287057) ja aluejohtaja Mikko Niskanen (mikko.niskanen@realia.fi, p. 0102281150).

Lue lisää Realia Isännöinnistä työpaikkana ja isännöitsijän tehtävästä: https://www.realiaisannointi.fi/tule-meille-toihin