(Poistunut julkaisusta)

Isännöitsijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019

Kiinteistötahkola tarjoaa isännöintipalveluja ja kiinteistökirjanpitoa kaiken kokoisille asunto- ja kiinteistöyhtiöille. Yritys hoitaa myös asuntojen vuokraukset. Kiinteistötahkola toimii kahdeksalla paikkakunnalla: Oulussa, Rovaniemellä, Kuusamossa, Tampereella, Jyväskylässä, Nurmijärvellä, Vantaalla ja Helsingissä - yhteensä yli 200 asiantuntijan osaamisella.

Haemme asiakkaamme Kiinteistötahkolan Oulun toimipisteelle isännöitsijää.

Tehtävässä vastaat yhdessä tiimin kanssa yrityksen asiakkaana olevien osakkaiden ja asukkaiden asumispalveluiden järjestämisestä sekä yhteistyöstä taloyhtiöiden hallitusten kanssa. Edistät asukkaiden asumisviihtyvyyttä ja arjen sujumista yhdessä osaavan tiimin kanssa. Työskentelet tiimissä pääsääntöisesti päiväsaikaan. Tehtävässä on tavoitteena oppia isännöinnin monipuoliset työtehtävät.

Mikäli sinulta löytyy:

- Asiakaspalveluhalukkuutta

- Järjstelmälliset työskentelytavat, ongelmanratkaisukykyä sekä proaktiivisuutta

- Joustavuutta ja tiimityöskentelytaitoja

- Hyvät IT-taidot

- Peruskoulutus (lukio, ammattiopisto tai AMK)

- Uteliaisuutta ja aitoa halua oppia ja kehittyä

...saatat olla juuri etsimämme henkilö!

Työ on päivätyötä, sesonkiaikana myös iltatyötä. Tämä on mahdollisuutesi päästä työskentelemään osana tiivistä tiimiä osaavassa ja kannustavassa ilmapiirissä.

Yrityksen asiantuntijat ovat laajasti käytettävissä tiedon hankintaan ja asiakaspalvelun laadun takaamiseksi. Työtä tehdään nykyaikaisin työvälinein tehokkaassa työympäristössä.

Hakijan eduksi luetaan taloudellinen ja tekninen osaaminen sekä ymmärrys hallinnollisista tehtävistä. Palkkaus sopimuksen mukaan sisältäen yhtiön oman palkitsemisjärjestelmän.

Kiinnostuitko?

HAE PAIKKAA TÄSTÄ!

Jätä hakemus pian, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan hakijan löytyessä.

Lisätietoja antaa arkisin RTK-Henkilöstöpalvelun avainasiakaspäällikkö Outi Orajärvi (050 305 5106/outi.orajarvi@rtkpalvelu.fi)

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.