(Poistunut julkaisusta)

Isännöitsijä
Freddis Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.10.2018

Etsimme isännöitsijää

Tule töihin viihtyisään, nuorekkaaseen isännöitsijätoimistoomme! Olemme pieni, paikallinen isännöintiyritys Munkkiniemessä Helsingissä. Kaksi isännöitsijää hoitaa meillä kolmisenkymmentä paikallista kiinteistöä.
 
Yrityksemme on perustettu vuonna 1991. Vuonna 2012 meidät on valittu vuoden isännöitsijätoimistoksi. Toimintamme perustuu hyviin, pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin. Satsaamme vahvasti digitaalisiin palveluihin, ja meillä on oma it-henkilö, joka ylläpitää ja kehittää isännöintijärjestelmäämme.
 
Joudut heti toimeen, joten sinulla tulisi olla kokemusta isännöitsijänä toimimisesta ja isännöitsijän peruskoulutus. Isännöitsijän työ on paljon asioiden järjestämistä, ratkaisujen löytämistä, koordinointia, kommunikointia ja tiedottamista. Asiakkaiden kohtaamisessa tarvitaan positiivista asennetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Osaat tilinpäätöksen tulkitsemisen, pöytäkirjojen laatimisen ja ymmärrät taloteknilliset perusasiat. Olet tottunut työskentelemään digitaalisessa ympäristössä.
 
Jos kiinnostuit, ja voisit mielestäsi olla henkilö jota haemme, lähetä meille hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla joakim.packalen@freddis.fi