(Poistunut julkaisusta)

ISÄNNÖITSIJÄ
Lakeusrekry Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2018

Toimintamme kasvun johdosta haemme nyt Vaasaan

ISÄNNÖITSIJÄÄ

Isännöitsijän työssä päätehtäviäsi ovat nimettyjen isännöintikohteiden hoitaminen, asiakkaiden palveleminen sekä isännöintitoiminnan jatkuva kehittäminen muun tiimin kanssa. Teet tiivistä yhteistyötä asiakkaiden, oman organisaation sekä yhteistyökumppanien kanssa. Työpisteesi sijaitsee Vaasan toimistolla.

MITÄ PITÄISI OSATA?

Olet täsmällinen ja vuorovaikutustaitoinen isännöinnin ammattilainen. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, tarvittava isännöinnin kokemus ja osaaminen sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Hallitset tavanomaiset nykyaikaiset toimistosovellukset ja -työkalut erinomaisesti. Kykenet hallitsemaan laajoja asiakokonaisuuksia, suunnittelemaan tekemistäsi, pitämään langat käsissäsi ja tekemään itsenäisiä päätöksiä myös paineen alla. Asiakkaiden palveleminen ja asioiden hoitaminen laadukkaasti on sinulle tärkeää ja olet halukas kehittämään itseäsi ja oppimaan uutta joka päivä.

MITÄ SAAT MEILTÄ?

Meillä Lakealla pääset osaksi ennakkoluulottomasti uudistuvaa ja reippain askelin laajentuvaa yritystä. Työkaverisi ovat kukin oman tonttinsa huipputekijöitä, ja he haluavat myös rehdisti tukea sinun kehittymistäsi. Työsuhde-etumme pruukaavat olla julumetut.

MITEN HAET? 

Rekrytointia hoitaa Lakeusrekry Oy. Tiedustelut Tuomo Ojala, p. 045 878 5550. Jätä palkkatoiveen sisältävä hakemuksesi sekä CV:si hakulinkin kautta viimeistään su 30.9.2018.