(Poistunut julkaisusta)

Isännöitsijä
Colliers International Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2018

ISÄNNÖITSIJÄ, vuokra-asunnot

Etsimme nyt osaavaan joukkoomme isännöitsijää vakituiseen työsuhteeseen. Toimipisteesi sijaitsee Pasilassa ja työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Isännöitsijänä vastaat asiakkaidemme vuokra-asuntojen ja kiinteistöjen ylläpidon hallinnasta, asukasyhteistyöstä ja kiinteistöjen kunnossapidosta. Edistät asukkaidemme asumisviihtyvyyttä ja arjen sujumista yhdessä osaavan tiimin kanssa. Työskentelet tiimissämme pääsääntöisesti päiväsaikaan, sillä iltakokouksia meillä on vähän.

Arvostamme ammattilaista, jolla on vankka kokemus isännöintialalta. Toimeen valitulta edellytämme hallinnollista, taloudellista ja kiinteistön ylläpidollista asiantuntemusta. Sinulla on IAT ja katsomme eduksi ITS-, AIT-, ITS-TEK- tai muun vastaavan tutkinnon. Toivomme, että tulet sujuvasti toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja toimit asiakaslähtöisesti. Oma-aloitteisuus ja hyvä priorisointikyky auttavat tehtävässä onnistumista. Työssäsi olet tottunut hallitsemaan sekä laajoja kokonaisuuksia että pieniä yksityiskohtia. Työskentelyotteesi on itsenäinen ja aloitteellinen. Pidät vaihtelevasta työstä, etkä pelkää tarttua uusiin asioihin. Sinulla on tekijän asenne ja haluat sitoutua työtehtäviisi.

Tarjoamme kiinteistöjohtamiseen erikoistuneessa organisaatiossa erinomaiset työolosuhteet, kilpailukykyiset edut ja hyvät mahdollisuudet ammattitaidon kehittämiseen. Kanssamme pääset työskentelemään Suomen suurimpien vuokrataloyhtiöiden parissa ja nostamaan isännöintipalveluamme alan parhaaksi. Pyrimme täyttämään tehtävän mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa Colliers International Finland Oy, Kiinteistöpäällikkö Pekka Pirinen p. 020 130 2309 tai pekka.pirinen@colliers.com

Tartu haasteisiin ja täytä sähköinen hakemus 14.10.2018 mennessä.

Jos huomasit olevasi etsimämme henkilö, niin haluamme ehdottomasti kuulla sinusta mahdollisimman pian!